Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Rally Sprint Λιβαδειάς ...


Οι διαδικασίες διοργάνωσης του αγώνα μας προχωρούν με γρήγορο ρυθμό, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους χωμάτινους αθλητές. Οι συμμετοχές άνοιξαν και μπορείτε να δηλώσετε αποκλειστικά στο ΣΔΔΑ, (www.e-omae-epa.gr) Σας ενημερώνουμε ότι το ROAD BOOK ΤΟΥ Αγώνα είναι δημοσιευμένο σε ηλεκτρονική μορφή στην ομάδα Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. στο Facebook.

Ο Τεχνικός Έλεγχος θα διεξαχθεί σε δύο τοποθεσίες:

Για τα πληρώματα του Νομού Αττικής, θα γίνει υποχρεωτικά  την Παρασκευή 31/03/2023 στο MrKTEO στη συμβολή των οδών Μοσχονησίων και Πειραιώς στην περιοχή του Μοσχάτου (επισυνάπτεται χάρτης). Ωρα έναρξης 07.00μ.μ., για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πληρωμάτων και αποσυμφόρηση του χώρου, θα δημοσιευθεί  ωράριο προσέλευσης ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχής του κάθε αυτοκινήτου. Για τα πληρώματα εκτός Νομού Αττικής υπάρχει η δυνατότητα ,ο Τεχνικός Έλεγχος να γίνει στο χωριό Τσουκαλάδες στο χώρο της γραμματείας του Αγώνα, νωρίς το πρωί της Κυριακής 02/04/2023 , πριν την εκκίνηση του Αγώνα. 

Την προσεχή εβδομάδα θα γίνουν και οι τελευταίες παρεμβάσεις στην διαδρομή με σκοπό την βελτίωση της.

Για όσους θέλουν να περάσουν ένα όμορφο διήμερο στην Λιβαδειά, το Σωματείο μας κατάφερε να έχει ενδεικτικά τις προσφορές από τα παρακάτω ξενοδοχεία.

 ¶ Levadia Hotel www.levadiahotel.gr  Διεύθυνση: Λ. Παπασπύρου 4, Λιβαδειά. Τηλέφωνο: 2261023611  -1κλινο 45€ απλό δωμάτιο, με πρωινό και φόρους -1κλινο 63€ νέο δωμάτιο, με πρωινό και φόρους -2κλινο 50€ απλό δωμάτιο, με πρωινό. 

¶ Midian Suites www.midiasuites.gr  Διεύθυνση: Δημ. Υψηλάντη 3, , Καραγιαννοπούλου 47, Λιβαδειά Τ.Κ.: 32100 Τηλέφωνο: 6977031256 , 2261081112 -2κλινο 60€ χωρίς πρωινό /70€ με πρωινό -3κλινο 90€ .

Ο χορηγός επικοινωνίας του Αγώνα www.kokkinhshmaia.gr αθλοθετεί κύπελλο στο νεότερο σε ηλικία πλήρωμα που θα τερματίσει ψηλότερα στην γενική κατάταξη του Αγώνα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στα 6979 220 820, 6974 759 800

Email. assoaa@ymail.com

www.assoaamotorsport.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Με 17 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 18 και 19 Μαΐου το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου, δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος.

44ο Ολυμπιακό Ράλλυ - Πανηγυρική Εκκίνηση ...

Κατάμεστη ήταν η Κεντρική Πλατεία Πύργου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου φιλοξένησε την Πανηγυρική Εκκίνηση του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ. Το κοινό γνώρισε από κοντά τα 50 πληρώματα που την Κυριακή θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση πλήθος τοπικών αρχόντων του τόπου, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα πληρώματα. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), η Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος), ο Δήμος Πύργου και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. Στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεσταίνων και ο Δήμος Ζαχάρως. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι το Επιμελητήριο Ηλείας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Ερμής και η Δημοτική Επιχείρηση Πύργ