28/6/16

66ο Trento Bondone στα γαλανόλευκα ...


Δύο αθλητές - οδηγοί μας, θα εκπροσωπήσουν και φέτος τα Ελληνικά χρώματα στην γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα στην Πανευρωπαϊκή Ανάβαση Trento Bondone που διεξάγεται για 66η φορά. 
Οι Μάριος Ξανθάκος και Νικόλας Πλέσσας, με τις ομάδες τους, θα πάρουν μέρος το προσεχές Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου, για 2η φορά φέτος στην φημισμένη Ανάβαση στην Βόρεια Ιταλία, την οποία θα παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από την "Κόκκινη Σημαία"

Όλα έτοιμα λοιπόν, για την εκτός συνόρων προσπάθεια.

Καλή επιτυχία!


Φτάνουμε στο τέλος της εξαιρετικά δύσκολης και γεμάτη εμπόδια(που τελικά ξεπεράστηκαν) προετοιμασίας και στην αρχή της φετεινής προσπάθειας να συμμετάσχουμε στο 66o Trento Bondone!

Θέλω να ευχαριστήσω από εδώ όσους μας στήριξαν καταθέτοντας ψυχή και κόπο με στόχο ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο φτιαγμένο από ικανά Ελληνικά χέρια να τρέξει στην καλύτερη ανάβαση της Ευρώπης.Τον Δημήτρη Τσούργιαννη (Tsourgiannis motorsport), τον Μιχάλη Παρασυράκη (Ρεκτιφιέ Ορίτζιναλ), τον Γιάννη Ανδριανάκη (Plex Tuning), τον Απόστολο Κωνσταντινίδη (Hi Tech Finishes), τον Στέφανο (Miky.X) ,τον Ακη Τσούργιαννη (Tsourgiannis motorsport),τον Αργύρη Δίμιζα (AS motor parts), τον Πάνο Κωνσταντάκο (RSD), τον Κ.Σπύρου (Evolution Motor Car) και τον Κ. Λαμπρόπουλο (Lampropoulos Motorsport).
Τον Δήμο Βάρης ,Βούλας, Βουλιαγμένης για την υποστήριξη,και τους χορηγούς επικοινωνίας, www.kokkinhshmaia.gr και www.time2rally.gr.

Νικόλας ΠλέσσαςΟ Μάριος Ξανθάκος με Ford Fiesta R5 της ομάδας rb motorsport στο Trento bondone 2016!!!