Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ford μαζί με τη Ποδηλατική Ομάδα Team Sky ......


Η Ford ανακοίνωσε σήμερα μία νέα, πολυετή συμφωνία συνεργασίας με την Team Sky που την καθιστά αποκλειστικό προμηθευτή αυτοκινήτων και van της διακεκριμένης ομάδας ποδηλασίας.
Η Team Sky, τρεις φορές νικήτρια του θρυλικού Γύρου Γαλλίας (Tour de France) τα τελευταία τέσσερα χρόνια, θα χρησιμοποιεί τα τελευταία μοντέλα της Ford στο αγωνιστικό της πρόγραμμα από τις αρχές του 2016. Αυτό περιλαμβάνει τις τρεις ετήσιες διοργανώσεις Grand Tour με τους αγώνες Tour de France, Giro d’Italia και Vuelta a España.
«Η νέα συνεργασία με την Team Sky μας προφέρει την τέλεια ευκαιρία να υποστηρίξουμε αυτό το δυναμικό άθλημα και να έρθουμε σε επαφή με ένα νέο κοινό ένθερμων οπαδών της ποδηλασίας,» δήλωσε ο Anthony Ireson, director, Marketing Communication, Ford Ευρώπης. «Με αυτό τον τρόπο θα προβάλλουμε τα τελευταία προϊόντα της Ford στην καρδιά της δράσης, στους πιστούς φίλους του σπορ από όλο τον κόσμο, που ακολουθούν και παρακολουθούν τους ποδηλάτες στις απίστευτες διαδρομές τους.»
Βάσει της συμφωνίας συνεργασίας, η Team Sky αποκτά πρόσβαση σε μία γκάμα οχημάτων Ford που θα την υποστηρίξουν σε βασικούς τομείς του αγωνιστικού της προγράμματος και εκτός αγώνων.
Με τα χαρακτηριστικά μπλε και μαύρα χρώματα της Team Sky, τα πιο ευδιάκριτα μοντέλα θα είναι τα Ford Mondeo wagon που θα χρησιμοποιούν οι υπεύθυνοι και οι μηχανικοί της ομάδας. Αυτά θα πλαισιωθούν και από άλλα οχήματα Ford εξοπλισμένα με ειδικές τεχνολογίες για οποιοδήποτε αγώνα και σε οποιοδήποτε περιβάλλον. 
Όλα τα Kuga και S-MAX, καθώς και δύο από τα Mondeo Wagon θα εφοδιάζονται με την τεχνολογία Intelligent All-Wheel Drive, ιδανική για τις Αλπικές ορεινές διαδρομές. Αυτή η τεχνολογία μετρά την πρόσφυση των τροχών στην επιφάνεια του δρόμου και μπορεί να ρυθμίσει την κατανομή ροπής εμπρός / πίσω σε 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου.
«Η Ford είναι η τέλεια συνεργάτις για την Team Sky, καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες βασικές αξίες – συνδυασμό τεχνολογίας και καινοτομίας για την κάλυψη των ειδικών και ποικίλων απαιτήσεων σε περιβάλλοντα υψηλών επιδόσεων,» δήλωσε ο Sir David Brailsford, διευθυντής της Team Sky. «Καθώς ξεκινάμε το αγωνιστικό μας πρόγραμμα, η γκάμα οχημάτων της Ford θα παίξει ζωτικό ρόλο διαθέτοντας το κατάλληλο αυτοκίνητο για το κατάλληλο περιβάλλον. Έτσι  ευελπιστούμε σε μεγαλύτερη επιτυχία και περισσότερες αγωνιστικές νίκες το 2016 και ακόμα παραπέρα.»
Η συνεργασία Ford -Team Sky αρχίζει στα τέλη Ιανουαρίου στα πλαίσια του πρώτου γύρου της Ευρωπαϊκής σεζόν, του Majorca Challenge, που ξεκινά την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε