Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κερδίζει θέσεις ο Σερδερίδης .....


Ανεβάζοντας φανερά το ρυθμό του και εκμεταλλευόμενος τις εγκαταλείψεις προπορευόμενων συνδυασμών, ο Ιορδάνης Σερδερίδης ανέβηκε θέσεις τόσο στη γενική κατάταξη, όσο και στην κατηγορία  WRC2 του Ράλλυ Πολωνίας. Ο Έλληνας οδηγός βρίσκεται πλέον στην 16η της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία είναι ιδιαίτερα σκληρός, με όλα τα μεγάλα ονόματα παρόντα, κι έτσι ο αρχικός στόχος της ομάδας του Σερδερίδη για είσοδο στην βαθμολογούμενη 10αδα μοιάζει να απομακρύνεται. 


Το Σάββατο, ο εκπρόσωπός μας στο κορυφαίο πρωτάθλημα ράλλυ, αντιμετώπισε πρόβλημα με το διαφορικό της Citroen DS3 R5, κάτι που τον ανάγκασε να κόψει ρυθμό, όπως αναφέρει: «Κινηθήκαμε σαφώς ταχύτερα από την πρώτη ημέρα στην οποία αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τις ρυθμίσεις της ανάρτησης. Ο ρυθμός μας το πρωί ήταν πολύ καλός, ωστόσο το απόγευμα αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με το πίσω διαφορικό. Δυστυχώς, αυτό μας ανάγκασε να μην αποδώσουμε όπως θα θέλαμε στις απογευματινές ειδικές». Το πρόβλημα στο αυτοκίνητο δε λύθηκε στο βραδινό σέρβις, με αποτέλεσμα ο Καβαλιώτης οδηγός να πρέπει να επιβιώσει στην αυριανή σύντομη ημέρα που κλείνει τον αγώνα: «Δεν καταφέραμε να επιδιορθώσουμε τη βλάβη. Την Κυριακή, θα μπούμε στις ειδικές, έχοντας πρόβλημα. Αυτό το γνωρίζουμε και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να τερματίσουμε», δήλωσε.


Μόλις 2 ειδικές διαδρομές περιλαμβάνει το τελευταίο σκέλος του Ράλλυ Πολωνίας συνολικού μήκους 30 αγωνιστικών χιλιομέτρων και ο στόχος πλέον του Σερδερίδη είναι να φέρει το αυτοκίνητο με ασφάλεια στη ράμπα του τερματισμού, στην τρίτη του συμμετοχή στο συγκεκριμένο αγώνα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...

 

Ανάβαση Ψάθας - Δοκιμές ...

  Ομαλά κύλησε η διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμών στην Ανάβαση Ψάθας που έλαβε χώρα το Σάββατο. Οι οδηγοί πραγματοποίησαν και τα 3 προγραμματισμένα ανεβάσματα και πλέον είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη με το χρόνο στη δεύτερη πρωταθληματική Ανάβαση της χρονιάς. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets και το il Desto Group. Ο Μάριος Ηλιόπουλος χωρίς να πιέσει ιδιαίτερα ήταν ο ταχύτερος στη διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμών στη Formula Saloon , οδηγώντας ένα Ford Fiesta και την Κυριακή θα κινηθεί με στόχο να προσφέρει θέαμα στους φίλους του αθλήματος που θα βρεθούν στις στροφές της Ανάβασης Ψάθας. Τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας ακολούθησαν οι «Κανέλλος» (Peugeot 106) και Θανάσης Κοράκης (Nissan Silvia). Αίτημα για να αγωνιστεί την Κυριακή στον αγώνα έκανε ο Καλαματιανός Νικόλαος Παπαδόπουλος (Ford Escort MKII) που δεν σ

3ος Γύρος Λαμία ...

Πλησιάζουν οι μέρες για το διήμερο της μεγάλης γιορτής του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Λαμία στις 11-12 Μαΐου, και ήδη το ενδιαφέρον όλων για τον αγώνα “DRIFT ΛΑΜΙΑΣ 2024”, είναι τεράστιο. Οι διαδικασίες διοργάνωσης του αγώνα “DRIFT ΛΑΜΙΑΣ 2024”, 3ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024 στις 11-12 Μαΐου προχωρούν με γρήγορο ρυθμό από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.), σε συνδιοργάνωση με την ΠΕ Φθιώτιδος, τον μεγάλο οικοδεσπότη Δήμο Λαμιέων, αλλά και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος, ο αγώνας ο οποίος θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να χαρίσει πλούσιο θέαμα σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας, όντας πλέον θεσμός, μετά την εξαιρετική επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς με τις θετικότατες εντυπώσεις σε θεατές και αγωνιζομένους. Οι συμμετοχές του αγώνα “DRIFT ΛΑΜΙΑΣ 2024”, 3ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, ανοίγουν σήμερα Τετάρτη 24 Α