4/7/15

Συνέχεια .....


Χωρίς να παίρνει περιττά ρίσκα συνεχίζει την προσπάθεια του στην κατηγορία WRC2 του Ράλλυ Πολωνίας ο Ιορδάνης Σερδερίδης. Ο Έλληνας οδηγός υπέπεσε σε δύο λάθη στην πρώτη πρωινή ειδική με αποτέλεσμα να χάσει την αυτοπεποίθηση του. Δεν κινήθηκε στο ρυθμό που θα ήθελε και βρίσκεται στην 17η θέση ανάμεσα στα 27 πληρώματα που ξεκίνησαν. 


Ο Σερδερίδης δήλωσε: «Η μέρα ήταν αρκετά δύσκολη και απαιτητική για εμάς. Δυστυχώς στο πρωινό loop υποπέσαμε δύο φορές σε λάθος, με αποτέλεσμα να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Οι ρυθμίσεις στην ανάρτηση του αυτοκινήτου ήταν πιο μαλακές από ότι χρειαζόταν, κάτι που δε βοηθούσε στα γρήγορα κομμάτια του αγώνα»
Ο Έλληνας οδηγός βελτίωσε την απόδοσή του στις απογευματινές ειδικές: «Το απόγευμα κινηθήκαμε καλύτερα. Χάρη στην άψογη καθοδήγηση του συνοδηγού μου Fred Miclotte καταφέραμε και πετύχαμε ικανοποιητικούς χρόνους», υπογράμμισε, ενώ αναφορικά με τον στόχο στις Σαββατιάτικες διαδρομές, πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να αποφύγουμε τα λάθη. Είμαστε αισιόδοξοι»
Ο αγώνας  αποδεικνύεται ιδιαίτερα πονηρός, καθώς αρκετοί συνδυασμοί δεν κατάφεραν να τερματίσουν στο πρώτο σκέλος. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται ο Πρωταθλητής της κατηγορίας, Άραβας Nasser Al Attiyah, αλλά και το νέο μεγάλο ταλέντο της Citroen Stephane Lefebvre, οι οποίοι αντιμετώπισαν δυσκολίες στις γρήγορες και απαιτητικές ειδικές διαδρομές της Πολωνίας. 


Το σκέλος του Σαββάτου περιλαμβάνει 8 ειδικές διαδρομές, μήκους 129 αγωνιστικών χιλιομέτρων.