14/10/14

Έπαθλο HTTC .....


Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 , το Hellenic Time Trial Challenge σε συνεργασία με την Start Line πραγματοποιεί τον 3ο και 4ο  αγώνα του Πανελληνίου Επάθλου HTTC, στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.
Με γνώμονα την οδηγική ευχαρίστηση των συμμετεχόντων οδηγών, ο κάθε  αγώνας θα αποτελείται από 2 χρονομετρημένα σκέλη των 1 + 5 γύρων με ξεχωριστή βαθμολογία ανά σκέλος. Λόγω Σαββάτου ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει όχι νωρίτερα από τις 14:00 , με τον επόμενο να παίρνει εκκίνηση μετά την λήξη του πρώτου και από ένα μικρό χρονικό διάλειμμα.  
Όπως αντιλαμβάνεστε όλα τα αυτοκίνητα πρέπει να διαθέτουν λειτουργικά φώτα πορείας , όπως άλλωστε είναι υποχρεωμένα βάση κανονισμού.
Να διευκρινίσουμε ότι η συμμετοχή και στους δύο αγώνες δεν είναι υποχρεωτική.
Το παράβολο συμμετοχής για τον ένα αγώνα είναι 100,00 Ευρώ ενώ και για τους δύο ανέρχεται στο ποσό των 130,00 Ευρώ.
Θεωρούμε ότι λόγω διαθέσιμου οδηγικού χρόνου εντός πίστας  για δοκιμές και αγώνες δεν θα υπάρξουν διπλές συμμετοχές. Στην περίπτωση όμως που κάποιος επιθυμεί να δηλώσει διπλή συμμετοχή στον 3ο ή τον 4ο αγώνα το κόστος αυτής ανέρχεται στα 30,00 Ευρώ  επιπλέον ανά αγώνα.
Τις πρωινές ώρες θα διεξαχθούν ελεύθερες δοκιμές μόνο για τους συμμετέχοντες  έστω και του ενός αγώνα.
Ταυτόχρονα η δυνατότητα συμμετοχής Ιστορικών αυτοκινήτων σε δική τους, ξεχωριστή κατηγορία, θα δημιουργήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον  και παράλληλα θα προσφέρει περισσότερο χρώμα και θέαμα στους φίλους του HTTC που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους .
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες και το γενικό πρόγραμμα , μπορείτε να ενημερωθείτε από τον Ειδικό Κανονισμό του HTTC στον παρακάτω σύνδεσμο www.ttchallenge.gr 
Η προθεσμία για την έγκαιρη υποβολή της δήλωσης συμμετοχής λήγει την Τρίτη 21 Οκτωβρίου  και ώρα 20:00.
Την δήλωση συμμετοχής του 3ου και 4ου  αγώνα του HTTC μπορείτε να την βρείτε στην ιστοσελίδα : ttchallenge.gr 
Η αποστολή της συμπληρωμένης δήλωσης μπορεί να γίνει στο φαξ  210 98 21 069 (Start Line) , ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση : startline@techlink.gr και info@ttchallenge.gr
Για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε στο τηλ. 6973 785 771 εργάσιμες ημέρες και ώρες με τον κ. Αθανάσιο Αθανασίου ή εναλλακτικά με τον κ. Κωνσταντίνο Λεκάκη στο 6936558201  (HTTC).