Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιστροφή από τις διακοπές και μαζί επιστροφή του GTCC .....


Επιστροφή από τις διακοπές και μαζί επιστροφή για τον 4ο γύρο του επάθλου GTCC 2014.
Και τι καλύτερο για την συνέχεια του θεσμού με έναν αγώνα σε ένα νέο χώρο για το GTCC με "άρωμα" Rally Ακρόπολις. 
Από την αρχή της χρονιάς ήταν στα σχέδια μας να οργανώσουμε ένα διαφορετικό αγώνα. Μετά λοιπόν από τον αγώνα στην πίστα της Καλαμάτας (όπου έγινε επιτυχημένα ο 3ος γύρος του GTCC) θέλαμε να κάνουμε και ένα αγώνα που θα θυμίζει "Ειδική Διαδρομή". 
Τι καλύτερο λοιπόν από το χώρο που χρησιμοποιήθηκε φέτος, για να διεξαχθεί η Super Stage του Rally Ακρόπολις, στο λιμάνι της Κορίνθου. Το Σάββατο στις 4 Οκτωβρίου ο χώρος θα διαμορφωθεί ειδικά για να διεξαχθεί ο 4ος γύρος του επάθλου GTCC καθώς και δεξιοτεχνία DRIFT υπό τη οργάνωση της Startline και την αμέριστη συμπαράσταση της Α.Λ.A.Κορίνθου, του κ. Αλ. Ρουστέμη και της ΟΜΑΕ.
Στο χώρο του αγώνα θα λειτουργήσει όλη την ημέρα εκθεσιακός χώρος με πολλά περίπτερα από πολλούς επαγγελματίες του χώρου.
(Πληροφορίες στο 6944940124)
Ταυτόχρονα διατηρούμε το χαμηλό παράβολο συμμετοχής, την έκπτωση (10 ευρώ) και το ειδικό έπαθλο για τους πρωτοεμφανιζόμενους, ενώ μέσω του νέου τρόπου διεξαγωγής (2 χρονομετρημένα sessions) θα δώσουμε ακόμα περισσότερη οδηγική απόλαυση στους συμμετέχοντες και θέαμα στους θεατές.
Οι  οδηγοί θα μπορούν να κάνουν Ελεύθερα δοκιμαστικά από τις 12.00 έως τις 14.00 περίπου, ενώ θα πρέπει να προσέλθουν στο service park μέχρι τις 16.00, οπότε θα ξεκινήσει ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος,  θα ακολουθήσουν το briefing των οδηγών. Αμέσως μετά (17.00-17.30) θα ξεκινήσει ο αγώνας, όπου θα πραγματοποιηθούν δύο σκέλη και θα υπάρχει και απ ευθείας μετάδοση Ιντερνετικά του αγώνα από το sportal tv .
Τέλος να θυμίσουμε ότι και σε αυτό τον αγώνα θα κληρωθεί ανάμεσα στους συμμετέχοντες και μία κούτα λάδια προσφορά του χορηγού μας Prista Oil. Παράλληλα συνεχίζεται η προσφορά του χορηγού μας onboard camera.gr για ενοικίαση action cameras μόνο με 10 ευρώ.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι Δηλώσεις συμμετοχών ξεκινούν την Δευτέρα 22/9/2014 και τελειώνουν την Δευτέρα 29/9/2014 και ώρα 20:00.
Η κάθε συμμετοχή θα θεωρείται ως ολοκληρωμένη μόνο μετά την πληρωμή του παραβόλου συμμετοχής.
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τον ΕΙΔΙΚΟ KΑΝΟΝΙΣΜΟ GTCC 2014 πριν δηλώσετε συμμετοχή.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Το παράβολο συμμετοχής για τον αγώνα είναι:
Συμμετοχή σε μια κατηγορία: 70 ευρώ
Διπλή συμμετοχή (στην κατηγορία OPEN η SALOON): 50 ευρώ.
Έκπτωση (10 ευρώ) για τους πρωτοεμφανιζόμενους.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:
Οι συμμετέχοντες που θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά στο Έπαθλο GTCC 2014, θα πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά τα παρακάτω έγγραφα:
- Αντίγραφο άδειας οδήγησης
- Αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας αυτοκινήτου
- Αντίγραφο δελτίου αθλητή (λισάνς)
- Εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου (επικυρωμένη από αστυνομικό τμήμα ή Κ.Ε.Π), σε περίπτωση που το αυτοκίνητο δεν είναι στο όνομα του συμμετέχοντα.  
ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:
Την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18.00-20.00, οι συμμετέχοντες οδηγοί θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα και το παράβολο συμμετοχής, στα γραφεία της STARTLINE:
Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47 / Παλαιό Φάληρο (Τηλ.- FAX 210-9812341) 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 
Στο 6977214431 (GTCC).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΑ/ΟΜΑΕ για την στήριξή της, την STARTLINE για την οργάνωση του αγώνα, τον Δήμο Κορίνθου και την Αστυνομική Διεύθυνση Κορίνθου, για την πολίτιμη βοήθειά τους στο να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας, καθώς και τους χορηγούς μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α