Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ "ΑΤΤΙΚΟΥ ΡΑΛΛΥ"

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α), μετά από 23 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλλων, ευρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσει τη προετοιμασία και κατ’ επέκταση τη διεξαγωγή του 23ου Αττικού Ράλι, μετά από κοινοποίηση ρυθμιστικής διατάξεως του Δασαρχείου Πάρνηθας, η οποία απευθύνεται σε όλα τα σωματεία που διοργανώνουν παρεμφερείς εκδηλώσεις στο όρος Πάρνηθα.
Η Α.Λ.Α, η οποία εξ ιδρύσεως της τηρούσε πάντα το γράμμα του νόμου, δεν θα ήθελε με οιονδήποτε τρόπο να έρθει σε αντιπαράθεση με οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία της οποίας οι οδηγίες θα ήταν απαγορευτικές για τη διεξαγωγή εκδήλωσης μηχανοκίνητου αθλήματος. 
Ως εκ τούτου, ζητάμε την κατανόηση των φίλων αγωνιζομένων, οι οποίοι στην μεγάλη τους πλειοψηφία τιμούσαν με τη συμμετοχή τους όλα αυτά τα χρόνια το Αττικό Ράλι.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. της Α.Λ.Α.

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΑΠΟΥΣΙΑΣ" ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Α.Λ.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΤΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Με 17 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 18 και 19 Μαΐου το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου, δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος.

44ο Ολυμπιακό Ράλλυ - Πανηγυρική Εκκίνηση ...

Κατάμεστη ήταν η Κεντρική Πλατεία Πύργου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου φιλοξένησε την Πανηγυρική Εκκίνηση του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ. Το κοινό γνώρισε από κοντά τα 50 πληρώματα που την Κυριακή θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση πλήθος τοπικών αρχόντων του τόπου, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα πληρώματα. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), η Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος), ο Δήμος Πύργου και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. Στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεσταίνων και ο Δήμος Ζαχάρως. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι το Επιμελητήριο Ηλείας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Ερμής και η Δημοτική Επιχείρηση Πύργ