3/2/24

Σεμινάριο Κριτών - Θεσσαλονίκη ...


Η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ συνεχίζοντας το έργο της αναδιάρθρωσης, οργάνωσης, ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα ,ανακοινώνει το Νέο Σεμινάριο Υποψήφιων Κριτών Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (Νέο Ρύσιο) το διήμερο 17 και 18 Φεβρουαρίου 2024. Το σεμινάριο θα είναι, όπως πάντα, διήμερο. Την πρώτη ημέρα θα γίνει η παρουσίαση και διδασκαλία καθώς και συζητήσεις –ερωτήσεις –απορίες και θα ακολουθήσει γραπτή εξέταση των υποψηφίων. Την δεύτερη ημέρα, θα γίνει πρακτική παρουσίαση και εξέταση σε προσομοιώσεις ειδικών διαδρομών, ανάβασης kai πίστας. Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ που διοργανώνει το σεμινάριο:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΣΤΑΣ ΚΑΡΤ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ (ΑΣΠΙΣ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ) alexdrivepark@gmail.com 2310465723 - ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ Ν. ΡΥΣΙΟΥ Τ. Κ 57001 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στα σεμινάριο μπορούν να λάβουν μέρος υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα, αρκεί να είναι ενταγμένοι σε κάποιο αθλητικό σωματείο της ΟΜΑΕ.

Η ΕΠΕΚΕΠ σας ενημερώνει ότι οι εξετάσεις θα γίνουν, επάνω στην ύλη των Γενικών κανονισμών, όλων των μορφών των αγώνων και του νέου Εθνικού Αθλητικού Κανονισμού (ΕΑΚ),η οποία μπορεί να βρεθεί για μελέτη, στον ιστότοπο της ΟΜΑΕ, στην κατηγορία «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ» (www.omae-epa.gr).

Δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ.