Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Για το βήμα παραπάνω ...


Σε γνώριμα λημέρια θα βρεθεί το πλήρωμα της Step Racing το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου. Οι Νίκος Παυλίδης- Allan Harryman συμμετέχουν στο Rally delle Marche, πέμπτο και προτελευταίο γύρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος Χώματος που διεξάγεται με κέντρο το γραφικό Montalcino. Το Rally delle Marche είναι ο μοναδικός αγώνας του πρωταθλήματος μέχρι τώρα στον οποίο το δίδυμο της Step Racing έχει εμπειρία στις ειδικές διαδρομές του, καθώς συμμετείχε και πέρυσι, κάτι που σαφώς αποτελεί πλεονέκτημα, με δεδομένους τους αυστηρούς κανονισμούς αναγνωρίσεων που ισχύουν στους Ιταλικούς αγώνες.


"Επιτέλους θα βρεθούμε σε διαδρομές που έχουμε ξανατρέξει, μετά από 4 αγώνες σε ειδικές που βλέπαμε για πρώτη φορά."
δήλωσε ο Έλληνας οδηγός που για δεύτερο σερί αγώνα θα αγωνιστεί με ελαστικά της Pirelli: “Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συγκρίνουμε τις επιδόσεις μας με τις αντίστοιχες περσινές και να δούμε αν και κατά πόσο μπορούμε να τις βελτιώσουμε. Για δεύτερο αγώνα θα αγωνιστούμε με ελαστικά της Pirelli με τα οποία νιώσαμε πιο άνετα στον τελευταίο μας αγώνα στη Σαρδηνία” συμπλήρωσε ο Παυλίδης που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους στόχους του στον πέμπτο γύρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος Χώματος: “Στοχεύουμε και πάλι σε μια καλή θέση στην κατηγορία Seniors, και γιατί όχι και σε ένα βάθρο, κάτι που κατορθώσαμε το 2022. Διψήφιος αριθμός πληρωμάτων συμμετέχουν στο Over55 και ο συναγωνισμός για ακόμα μια φορά θα είναι έντονος. Η διασκέδαση είναι όπως πάντα ο βασικός μας στόχος και θέλουμε να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τον αγώνα χωρίς προβλήματα” Το Rally delle Marche διεξάγεται στην κεντρική Ιταλία με κέντρο την πόλη  Montalcino. Περιλαμβάνει 12 μικρές ειδικές διαδρομές μήκους από 3,5 έως 7 χιλιομέτρων, όλες την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, με το συνολικό μήκος του να φτάνει τα 63 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Την προσπάθεια του πληρώματος της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος στηρίζουν το Corfos Hotel Mykonos, η Step Logomats και η Drive Rent a Car.


H Step Racing με τη συμμετοχή της θέλει να διαδώσει το έργο της Giancarlo Ligabue Foundation με έδρα τη Βενετία. Με motto το “Μάθε και διέδωσε” ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει σκοπό να ενθαρρύνει την προώθηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και έρευνας με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της αρχαιολογίας, της ανθρωπολογίας, της παλαιοντολογίας, των φυσικών επιστημών και των εικαστικών τεχνών. Επίσης προβάλλει πολιτιστικές δραστηριότητες μέσω εκδηλώσεων, εκθέσεων, συνεδρίων, δημοσιεύσεων, φιλανθρωπικών δωρεών, τόσο στην Ιταλία όσο και σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε την προσπάθεια της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος και ενημερωθείτε για τις δράσεις ττου  Giancarlo Ligabue Foundation: ΕΔΩ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α