Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνέχεια ...


Η περιπέτεια του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις για το πλήρωμα της VE2 Rally Team που απαρτίζεται από τους Βασίλη και Ιωάννη Βελάνη ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης με τη διεξαγωγή της υπερειδικής διαδρομής στην Πλατεία Νερού, η οποία συγκέντρωσε χιλιάδες θεατές. Η συνέχεια περιλάμβανε 5 ειδικές διαδρομές την Παρασκευή στα βουνά της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Το δίδυμο της ομάδας, έχοντας στα χέρια του το πολύ καλά προετοιμασμένο Skoda Fabia Rally2 Evo της Topp Cars Rally Team είχε μουδιασμένο ξεκίνημα στις πρωινές ειδικές διαδρομές πέριξ του Λουτρακίου: «Όντας εκτός μπάκετ για περίπου 12 μήνες, χρειάστηκε λίγος χρόνος προσαρμογής στο τσεχικό όπλο», δήλωσε ο οδηγός και συνέχισε: «Ειδική με ειδική, όμως, βρήκαμε γρήγορα τα πατήματά μας, ανεβάσαμε ρυθμό και είμαστε ευχαριστημένοι με την μέχρι τώρα απόδοσή μας, σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό Ράλλυ Ακρόπολις, εξαιτίας του λασπωμένου τερέν. Στην τελευταία μάλιστα ειδική της ημέρας επιλέξαμε να ελαττώσουμε ρυθμό, για να μη ρισκάρουμε κάποιο απρόοπτο, αφού υπήρχαν αρκετά πονηρά σημεία. Είμαστε στην πέμπτη θέση μεταξύ των Ελληνικών πληρωμάτων και το Σάββατο θα επιδιώξουμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας, να μείνουμε στο δρόμο και να προσφέρουμε θέαμα στους χιλιάδες φίλους του αθλήματος που θα κατακλύσουν τις τρεις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές της ημέρας», ήταν τα λόγια του Βασίλη Βελάνη, ο οποίος κατέληξε: «Το Ακρόπολις απαιτεί σεβασμό και θα μείνουμε πιστοί στη στρατηγική μας που μας αντάμειψε στις προηγούμενες εμφανίσεις μας»


           Σημαντικές εταιρείες στηρίζουν τη φετινή προσπάθεια της VE2 Rally Team

H My Zen by Groupama, κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει απλά προγράμματα και υπηρεσίες ασφάλισης αυτοκινήτου που δίνουν την ελευθερία στον πελάτη να εστιάσει σε όσα είναι σημαντικά για εκείνον. 

Η Singer, με πάνω από 165 χρόνια διεθνούς παρουσίας και ένα εμπορικό σήμα παγκοσμίου φήμης είναι συνώνυμο της ραπτομηχανής, της αξιοπιστίας και της άριστης ποιότητας, καθιστώντας τη θέση της εταιρείας ηγετική στον τομέα των ηλεκτρικών ειδών οικιακού εξοπλισμού.

H Toyotomi, ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά κλιματισμού με σημαντική θέση και δραστηριοποίηση στις αγορές των μεγάλων και μικρών ηλεκτρικών συσκευών και με δραστηριότητες σε περισσότερες από 12 ευρωπαϊκές χώρες.

Η Technohull, εταιρεία κατασκευής πολυτελών σκαφών υψηλών επιδόσεων, η Ergorom, κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τη Ρουμανία που ειδικεύεται σε ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων και η vodka Serkova, ένα από τα κορυφαία ποτά της αγοράς.

Στο πλευρό της ομάδας θα είναι επίσης η Cosmote TV που προβάλλει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ στην Ελλάδα αλλά και τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και οι 4Τροχοί, το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου της πατρίδας μας, με ιδιαίτερη ευαισθησία στους αγώνες και στις προσπάθειες των Ελληνικών πληρωμάτων.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συνεχίζεται το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου με τη διεξαγωγή έξι ειδικών διαδρομών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε