Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ...


Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα πρόσθεσε στο ενεργητικό του το πλήρωμα της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος. Οι Νίκος Παυλίδης- Allan Harryman ολοκλήρωσαν στην τέταρτη θέση της κατηγορίας Seniors στο Rally dei Nuraghi e del Vermentino που διεξήχθη στη Σαρδηνία και παράλληλα στην 14η θέση της γενικής. Σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από τις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες ο οδηγός της Step Racing πέτυχε τον στόχο του στον τέταρτο γύρο του θεσμού. “Συμμετείχαμε για άλλη μια φορά στην Ιταλία φέτος με σκοπό να αφήσουμε πίσω την άτυχη στιγμή του Ράλλυ Αντριάτικο και τα καταφέραμε. Ενώ οι διαδρομές της Παρασκευής διεξήχθησαν σε στεγνό οδόστρωμα, το Σάββατο η βροχή έκανε την εμφάνισή της.”, δήλωσε ο Νίκος Παυλίδης και συνέχισε: “Με την κατάλληλη καθοδήγηση του Allan Harryman, δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα, ανεβάζοντας μάλιστα ρυθμό και κερδίζοντας θέσεις στη γενική κατάταξη. Οι ειδικές διαδρομές της Σαρδηνίας μετά τη βροχή ήταν αρκετά γλιστερές, ενώ θύμιζαν ελληνικό αγώνα, όντας πιο σκληρές σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες του θεσμού που συμμετείχαμε”


Οι Νίκος Παυλίδης-Allan Harryman χρησιμοποίησαν ελαστικά της Pirelli σε αυτό τον αγώνα, μένοντας ικανοποιημένοι από την απόδοσή τους: “Τόσο στο στεγνό, όσο και στο λασπωμένο τερέν τα ελαστικά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Παρά τη σκληρότητα των ειδικών διαδρομών, ολοκληρώσαμε το  Rally dei Nuraghi e del Vermentino χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με αρκετούς από τους αντιπάλους μας να χάνουν αρκετό χρόνο από κλαταρίσματα. Η τέταρτη θέση στην κατηγορία Over55 ανάμεσα σε 14 συμμετέχοντες σε έναν αγώνα που προσμετρούσε με αυξημένη βαθμολογία, μας βρίσκει ικανοποιημένους. Πλέον, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο ράλλυ που θα διεξαχθεί σε περίπου ένα μήνα.”

Την προσπάθεια του πληρώματος της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος στηρίζουν το Corfos Hotel Mykonos, η Step Logomats και η Drive Rent a Car.

H Step Racing με τη συμμετοχή της θέλει να διαδώσει το έργο της Giancarlo Ligabue Foundation με έδρα τη Βενετία. Με motto το “Μάθε και διέδωσε” ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει σκοπό να ενθαρρύνει την προώθηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και έρευνας με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της αρχαιολογίας, της ανθρωπολογίας, της παλαιοντολογίας, των φυσικών επιστημών και των εικαστικών τεχνών. Επίσης προβάλλει πολιτιστικές δραστηριότητες μέσω εκδηλώσεων, εκθέσεων, συνεδρίων, δημοσιεύσεων, φιλανθρωπικών δωρεών, τόσο στην Ιταλία όσο και σε όλο τον κόσμο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α