Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο βάθρο οι Χαλκιάς - Κομνός ...


Άκρως επιτυχημένο ήταν το 70ο, επετειακό, Ράλλυ Ακρόπολις για την Χαλκιάς Racing Team και τους Θέμη Χαλκιά, Νικόλαο-Αδάμ Κομνό καθώς το πλήρωμα κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων. Επιπρόσθετα η συμμετοχή κατέλαβε την 6η θέση στην κατηγορία WRC3 που αγωνίζονται τα αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally3 και την 26η θέση σε επίπεδο γενικής κατάταξης αγώνα. 


Θέμη Χαλκιάς: “Είναι μία υπέροχη στιγμή για εμένα καθώς έχουμε ξεκινήσει ένα νέο project με το Renault Clio Rally3 από την αρχή της χρονιάς και όλη η δουλειά και η προσπάθεια ανταμείβεται. Βοηθάμε στην εξέλιξη του Clio Rally3 την Alpine Racing το οποίο για πρώτη φορά αγωνίστηκε με αγωνιστική βενζίνη σε αγώνα του WRC και μάλιστα σε έναν τόσο δύσκολο και απαιτητικό αγώνα όπως το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα σημαντικό πρόβλημα σε όλο σχεδόν το ράλλυ καθώς αρχικά χάσαμε την προστατευτική ποδιά και στη συνέχεια σε ένα πέρασμα από νερά τα βεντιλατέρ μας τέθηκαν εκτός λειτουργίας. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν να οδηγούμε προσεκτικά και σε υποδεέστερο από τον εφικτό ρυθμό εκμεταλλευόμενοι με την εμπειρία μας ώστε να προστατεύσουμε το αυτοκίνητο από πέτρες και υψηλές θερμοκρασίες. Η προσπάθεια μας δικαίωσε καθώς στο 15ο Ράλλυ Ακρόπολις της καριέρας μου καταφέραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον συνοδηγό μου Νικόλαο-Αδάμ Κομνό για την δυναμική και την αγωνιστικότητα που προσδίδει εντός και εκτός αγωνιστικού καθώς και όλα τα μέλη της Χαλκιάς Racing Team που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους τόσο κατά την πολυήμερη και πολύωρη προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια του δύσκολου φετινού αγώνα. Μεγάλη η υποστήριξη της Eldon’s και της Euroins που πιστεύουν σε εμάς τα τελευταία χρόνια, της Teoren Motors που αγκάλιασε το εγχείρημα του Clio Rally3 καθώς και των υπολοίπων υποστηρικτών μας. Θέλω όμως κλείνοντας να ευχαριστήσω από καρδιάς τους θεατές που σε κάθε μας πέρασμα μας έδωσαν ώθηση και δύναμη για να συνεχίσουμε προς τον τερματισμό. 


Και του χρόνου με υγεία!” 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε