Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

43ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ ...


Το ΣΑΒΒΑΤΟ και την ΚΥΡΙΑΚΗ  23-24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ  διοργανώνει τον αγώνα "43ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ", που προσμετρά στο ΚΥΠΕΛΟ ΡΑΛΛΥ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. Οι εργασίες της Οργανωτικής Επιτροπής του 43ου Ράλλυ Σπριντ Αχαιός, βρίσκονται στην τελική ευθεία, αφού δεν απομένουν ούτε 10 μέρες για την σημαία εκκίνησης. Η Ειδική Διαδρομή «Χαλανδρίτσα» θα επαναληφθεί 3 φορές, με τα εντυπωσιακά και δύσκολα 11.800 μέτρα της, να δημιουργούν ιδανικές συνθήκες απολαυστικής οδήγησης για τους επίδοξους νικητές. Οι δηλώσεις συμμετοχών λήξουν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59 και γίνονται αποκλειστικά μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης της ΟΜΑΕ (ΣΔΔΑ).

         Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Αλέξης Παυλόπουλος αναφέρει:

«Το Ράλλυ Αχαιός είναι ένας αγώνας που δεν χαρακτηρίζει μόνο τα σχεδόν 55 χρόνια ζωής του Αυτοκινητιστικού Ομίλων Πατρών (ΑΟΠ), αλλά γενικότερα το Ελληνικό MotorSport, αφού στις ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές της ευρύτερης περιοχής μας, έχουν γραφτεί με χρυσά γράμματα δεκάδες σελίδες. Πιστοί λοιπόν στην παράδοση του ΑΟΠ και με σεβασμό στους εκατοντάδες αγωνιζόμενους που έχουν βάλει το όνομά τους, στους πίνακες συμμετοχών, προσπαθήσαμε να χαράξουμε μια διαδρομή στα μέτρα του Κυπέλλου, ώστε να είναι ευέλικτη, με χαμηλό κόστος για τον αγωνιζόμενο και παράλληλα απολαυστική σε οδηγικό επίπεδο. Διοργανώνουμε έναν αγώνα που προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος και στο Πρωτάθλημα Ασφάλτου Ιστορικών Αυτοκινήτων, με στόχο το 2024 το 44ο Ράλλυ Αχαιός να επιστρέψει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Σας καλούμε, να έρθετε να απολαύσετε έναν νέο αγώνα, σε νέα μονοπάτια, απάτητα.» 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: Κ. ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ – Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

ΧΟΡΗΓΟΙ: PETROU CARS ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: AUTOMOTOPATRAS.GR ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΟΛΟΓΟΣ DETE.GR ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ 96.3

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε