Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στην 1η θέση ...


Εντυπωσιακά αποτελέσματα της Alfa Romeo, σύμφωνα με την έρευνα Αρχικής Ποιότητας (Initial Quality Study/IQS), της J.D Power για το 2023, που συνοδεύονται και από μία  θεαματική βελτίωση της θέσης της μάρκας, σε σύγκριση με το 2022, παρά την πτωτική τάση που εμφανίζει η αγορά του αυτοκινήτου γενικότερα. Η J.D. Power ερευνά τις απόψεις των καταναλωτών, για τους τρεις πρώτους μήνες ιδιοκτησίας ενός καινούργιου αυτοκινήτου, και εντοπίζει τυχόν προβλήματα ανά 100 αυτοκίνητα (PP100), αξιολογώντας τις επιδόσεις της κάθε μάρκας. Οι επιτυχίες της Ιταλικής μάρκας:

  • Η Alfa Romeo κατέλαβε την 1η θέση μεταξύ των premium μαρκών, και την 3η συνολικά στην αγορά του αυτοκινήτου, 24 θέσεις ψηλότερα από την αντίστοιχη αξιολόγηση του 2022
  • Η Alfa Romeo, μαζί με τη Maserati, ήταν οι δύο πιο βελτιωμένες premium μάρκες.
  • Η Alfa Romeo Stelvio, αξιολογήθηκε ως το καλύτερο Compact Premium SUV

 Η Alfa Romeo βρέθηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας των premium μαρκών, και στην 3η θέση γενικά της αγοράς αυτοκινήτου, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας αρχικής ποιότητας (Initial Quality Study/IQS) της J.D. Power U.S. για το 2023.  Η Alfa Romeo σκαρφάλωσε 24 θέσεις – το μεγαλύτερο άλμα στη φετινή αξιολόγηση της έρευνας IQS – κατακτώντας την 1η θέση μεταξύ των premium μαρκών, και την 3η θέση συνολικά στην αγορά αυτοκινήτου. Επιπλέον, η Alfa Romeo Stelvio αναδείχθηκε επίσης ως το κορυφαίο αυτοκίνητο στην κατηγορία των compact premium SUV.

Jean Philippe Imparato Ceo Alfa Romeo: «Αυτό το αποτέλεσμα μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, και έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο της εξαιρετικής δουλειάς που έγινε από όλη την ομάδα της Alfa Romeo. Η εξαιρετική προσοχή που δίνουμε στην ποιότητα ξεκινά από τα εργοστάσιά μας στην Ιταλία, και έχει άμεσο αντίκτυπο  στους ίδιους τους πελάτες μας. Αυτές οι επιτυχίες, δείχνουν ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο».

                                              Λίγα λόγια για την J.D. Power

Η J.D. Power είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της ενημέρωσης των καταναλωτών, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, τα δεδομένα και την ανάλυσή τους. Πρωτοπόρος στη χρήση big data, τεχνητής νοημοσύνης (AI), και αλγοριθμικών δυνατοτήτων μοντελοποίησης για την κατανόηση της συμπεριφοράς των καταναλωτών, η J.D. Power παρέχει για περισσότερα από 50 χρόνια, αποφασιστική ενημέρωση του κλάδου, καταγράφοντας τις απόψεις των πελατών για μάρκες και προϊόντα. Οι κορυφαίες επιχειρήσεις και οι μεγάλες βιομηχανίες του κόσμου, βασίζονται στην J.D. Power για να διαμορφώσουν τις στρατηγικές τους απέναντι στους πελάτες τους. Η J.D. Power έχει γραφεία στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία-Ειρηνικό. Για περισσότερες λεπτομέρειες  σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας, επισκεφτείτε το JDPower.com/business. Μπορείτε να βρείτε το εργαλείο υποστήριξης για την αγορά αυτοκινήτου (auto shopping J.D. Power), στο JDPower.com.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε