Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο Rally San Marino οι Παυλίδης- Harryman ...


Το Ιταλικό Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος συνεχίζεται το διήμερο 16 και 17 Ιουνίου με το Rally San Marino, και το πλήρωμα της Step Racing Νίκος Παυλίδης- Allan Harryman, θα δώσει το παρών. Το δίδυμο με την ελληνική σημαία στην οροφή του Skoda Fabia Rally2 Evo της Ιταλικής H-Sport, θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη φετινή εμφάνισή του στο θεσμό, μετά τη συμμετοχή του στην πρεμιέρα και την τέταρτη θέση που κατέκτησε στην κατηγορία του.


"Το Rally San Marino είναι ένας πανέμορφος αγώνας με ακόμα πιο μαλακά χώματα από αυτά του πρώτου ράλλυ της χρονιάς, αλλά και αρκετά ασφάλτινα τμήματα. Γνωρίζουμε ότι θα συμμετάσχουμε σε νέες διαδρομές για εμάς, με τη μόνη εξοικείωση με αυτές να αποκτάται στα τρία περάσματα των αναγνωρίσεων. Προσαρμοζόμαστε σιγά σιγά στην Ιταλική πραγματικότητα, η έλλειψη εμπειρίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν μας πτοεί και θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε τον αγώνα" 
δήλωσε ο Μακεδόνας οδηγός που δηλώνει έτοιμος για ακόμα μία πρόκληση. Ο συναγωνισμός σε αυτό το ράλλυ θα είναι ακόμα πιο έντονος αφού προσμετρά παράλληλα στο Μικτό Ιταλικό Πρωτάθλημα Ράλλυ, τον κορυφαίο θεσμό των Ιταλικών αγώνων. Οι Παυλίδης- Harryman συμμετέχουν στην κατηγορία των “Seniors” που απευθύνεται σε οδηγούς άνω των 55 ετών, με τις συμμετοχές της κατηγορίας να πλησιάζουν σε διψήφιο νούμερο.


"Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία μας περιλαμβάνει τον “ισόβιο” Πρωταθλητή Ιταλίας Paolo Andreucci, ο οποίος είναι και team-mate μας και μας βοηθάει σημαντικά, αλλά και τον πρωταθλητή του WRC3 το 2018, Enrico Brazzoli. Στον πρώτο μας αγώνα τερματίσαμε τέταρτοι οπότε επιτυχία για εμάς θα θεωρείται μια αντίστοιχη θέση ή και κάτι  παραπάνω. Στόχος μας είναι να απολαύσουμε τον αγώνα και να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα”
, δήλωσε ο Νίκος Παυλίδης που ανυπομονεί για την έναρξη του αγώνα. Το Rally San Marino αποτελείται από 9 ειδικές διαδρομές, 3 επαναλαμβανόμενες, με το συνολικό μήκος του να φτάνει τα 75 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Το κέντρο του αγώνα βρίσκεται στην πόλη του San Marino πρωτεύουσα του ομώνυμου κρατιδίου. Ξεκινάει την Παρασκευή το απόγευμα με υπερειδική δίπλα στην πόλη που αποτελεί μάλιστα και την power stage του ράλλυ και ολοκληρώνεται το Σάββατο με ακόμα 8 ειδικές διαδρομές. Την προσπάθεια του πληρώματος της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος στηρίζουν το Corfos Hotel Mykonos, η Step Logomats και η Drive Rent a Car, ενώ υποστηρικτής της προσπάθειας είναι τα λάστιχα της MRF Tyres.


H Step Racing με τη συμμετοχή της θέλει να διαδώσει το έργο της Giancarlo Ligabue Foundation με έδρα τη Βενετία. Με motto το “Μάθε και διέδωσε” ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει σκοπό να ενθαρρύνει την προώθηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και έρευνας με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της αρχαιολογίας, της ανθρωπολογίας, της παλαιοντολογίας, των φυσικών επιστημών και των εικαστικών τεχνών. Επίσης προβάλλει πολιτιστικές δραστηριότητες μέσω εκδηλώσεων, εκθέσεων, συνεδρίων, δημοσιεύσεων, φιλανθρωπικών δωρεών, τόσο στην Ιταλία όσο και σε όλο τον κόσμο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε