Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Alfa Romeo F1 Team GP Αυστραλίας ...


Σε έναν αγώνα με τρεις κόκκινες σημαίες και δύο επανεκκινήσεις, η Alfa Romeo F1 Team KICK κατάφερε να κατακτήσει δύο βαθμούς, επιβιώνοντας στο χαοτικό Grand Prix της Αυστραλίας. Ο Zhou Guanyu κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του τερματίζοντας στην 10η θέση, ενώ λόγω της ποινής 5 δευτερολέπτων που έλαβε ο Carlos Sainz βρέθηκε τελικά στην 9η. Ο Valtteri Bottas έμεινε οριακά εκτός των βαθμών, τερματίζοντας στην 11η θέση.

Alessandro Alunni Bravi, Εκπρόσωπος της Ομάδας: «Ο σημερινός αγώνας έδειξε πόσο σημαντικό είναι το να παλεύεις μέχρι το τέλος του αγώνα. Πιέζαμε συνέχεια και καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Τύχη είναι να βλέπεις την ευκαιρία και να την αξιοποιείς. Αρχικά δεν μας ευνόησε η πρώτη κόκκινη σημαία, αλλά και οι δύο οδηγοί έκαναν έναν αγώνα χωρίς λάθη. Οι δύο βαθμοί που κατακτήσαμε είναι κάτι καλό και θα πρέπει να προσπαθήσουμε στον επόμενο αγώνα στο Μπακού να έχουμε βρει το ρυθμό μας και να έχουμε αξιοποιήσει τις νέες μας αναβαθμίσεις.»


Valtteri Bottas: 
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον Zhou και την ομάδα που κατέκτησαν δύο βαθμούς σε αυτό τον χαοτικό αγώνα. Πήραμε ένα ρίσκο στην αρχή και έβαλα τη σκληρή γόμα στον πρώτο γύρο με σκοπό να μην κάνω κάποια άλλη αλλαγή. Όμως η κόκκινη σημαία άλλαξε τα σχέδιά μας. Ήταν ένα δύσκολο αγωνιστικό τριήμερο, δεν είχαμε ρυθμό και πρέπει στο διάστημα μέχρι τον επόμενο αγώνα να επιστρέψουμε στην καλή μας φόρμα.»


Zhou Guanyu:
«Η 9η θέση είναι ένα καλό αποτέλεσμα, ειδικά αν σκεφτούμε από που ξεκινήσαμε τον αγώνα. Υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία. Είχα μια καλή εκκίνηση και απέφυγα τα λάθη στον αγώνα. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες και η θερμοκρασία της πίστας χαμηλή. Αυτοί είναι οι πρώτοι μου βαθμοί τη φετινή χρονιά και μια καλή ανταμοιβή για έναν δύσκολο αγώνα. Τώρα θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να καταφέρουμε να κερδίσουμε και άλλους βαθμούς στη συνέχεια.»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Με 17 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 18 και 19 Μαΐου το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου, δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος.

44ο Ολυμπιακό Ράλλυ - Πανηγυρική Εκκίνηση ...

Κατάμεστη ήταν η Κεντρική Πλατεία Πύργου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου φιλοξένησε την Πανηγυρική Εκκίνηση του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ. Το κοινό γνώρισε από κοντά τα 50 πληρώματα που την Κυριακή θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση πλήθος τοπικών αρχόντων του τόπου, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα πληρώματα. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), η Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος), ο Δήμος Πύργου και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. Στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεσταίνων και ο Δήμος Ζαχάρως. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι το Επιμελητήριο Ηλείας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Ερμής και η Δημοτική Επιχείρηση Πύργ