Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1ος Ρόλος: Θέαμα ...


Η προσμονή έλαβε τέλος με την επίσημη έναρξη του “Drift Λαμίας στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Ένα υπερθέαμα πρωτόγνωρο απόλαυσαν την πρώτη ημέρα οι εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος οι οποίοι βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

H υπόσχεση για μια ξεχωριστή μηχανοκίνητη αθλητική γιορτή έγινε πράξη το Σάββατο 22 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, καθώς η αφρόκρεμα των οδηγών Drift της χώρας μας κατάφερε να προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα σε όλους τους φίλους του αθλήματος. Ο 2ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift ο οποίος διοργανώνεται από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) σηματοδότησε την εξέλιξη ενός θεσμού ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία. Σε μία διαδρομή την οποία είχε επιμεληθεί η ομάδα “Drift Dynasty” οι αγωνιζόμενοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους. Άπαντες βγήκαν ορεξάτοι, με στόχο να εξοικειωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο με τη διαδρομή. Η πρόκληση της οδήγησης μπροστά σε ένα διψασμένο κοινό, έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση σε όλους τους οδηγούς ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως μέχρι νωρίς το μεσημέρι οι αγωνιζόμενοι όλων των κατηγοριών(Drift 1, Drift 2, Drift3) είχαν κάνει περισσότερα από 600 περάσματα (!), ένας αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τον θεσμό του Drift στην χώρα μας. Λίγο αργότερα οι πρώτες σταγόνες της βροχής έκαναν την εμφάνιση τους, χωρίς ωστόσο να αποτρέπουν την συνέχιση της ροής των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Οι εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Π.Ε.Λ., αντάμειψαν όλους τους αγωνιζόμενους με το ζεστό χειροκρότημα τους, ενώ όλοι τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο για τον κυρίως αγώνα. Να θυμίσουμε πως αύριο Κυριακή 23 Απριλίου, στις 08:00 θα ξεκινήσει η διαδικασία των ελεύθερων περασμάτων ενώ στη συνέχεια θα γίνουν τα βαθμολογημένα περάσματα όλων των κατηγοριών και οι μάχες για την ανάδειξη των νικητών.
Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α