7/3/23

Πίτα Σ.Ο.Α.Α. ...


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ο.Α.Α. φιλοξένησε σήμερα οδηγούς, συνοδηγούς, στελέχη και φίλους των αγώνων στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία είχε προγραμματιστεί εδώ και ένα μήνα περίπου. Ήταν η πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσε η νέα Διοίκηση του Συνδέσμου μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου και τα μέλη του Δ.Σ. θα ήθελαν να γίνει υπό διαφορετικές συνθήκες στη χώρα. Παρόλα αυτά αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς, όλους όσοι παραβρέθηκαν στα γραφεία του Σ.Ο.Α.Α., στον Πειραιά. Ανθρώπους που ταξίδεψαν αρκετά χιλιόμετρα για να δηλώσουν την στήριξή τους στον Σύνδεσμο, αλλά και εκείνους που ανανέωσαν την σύνδρομή τους για το 2023 ή γράφτηκαν για πρώτη φορά μέλη. Παράλληλα ο Σ.Ο.Α.Α. ευχαριστεί όλες τις εταιρείες που στηρίζουν τον Σύνδεσμο με την προσφορά δώρων που αφορούν αγωνιστικό εξοπλισμό και άλλα προϊόντα που αξιοποιούνται από τους αγωνιζόμενους, ενώ ευχαριστεί και τα Σωματεία που προσέφεραν δωρεάν συμμετοχές στους τυχερούς σε αγώνες των φετινών πρωταθλημάτων και κυπέλλων ράλλυ, αναβάσεων και Drift. 

Αναλυτικά δώρα προσέφεραν οι παρακάτω: Seajets, Racing Star, Aglopoulos Racing, Capspeed, Terra’s Sport, Power Boost Service, Αφοι Καραθανάση, Λεωνίδας Λεοντόπουλος, Peteformance, Pirelli Dealer Θεόδωρος Πέππας, Korakas Group. 


Αναλυτικά τα Σωματεία προσέφεραν τα εξής: 

Start Line – Δωρεάν συμμετοχή στην Ανάβαση Κύμης

Start Line – Δωρεάν συμμετοχή στην Ανάβαση Δημητσάνας 

Start Line – Δωρεάν συμμετοχή στο Ράλλυ Παλλάδιο 

Start Line – Δωρεάν συμμετοχή σε αγώνα Drift 

ΕΛΛΑΔΑ – Δωρεάν συμμετοχή στην Ανάβαση Αττικής 

ΕΛΛΑΔΑ – Δωρεάν συμμετοχή στο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας 

ΑΣΜΑ – Δωρεάν συμμετοχή σε αγώνα ατομικής χρονομέτρησης

ΑΣΣΟΑΑ – Δωρεάν συμμετοχή στην Ανάβαση Αχλαδόκαμπου

Παράλληλα ο Σ.Ο.Α.Α. προσέφερε μια συμμετοχή σε οποιονδήποτε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος ή κυπέλλου (εκτός των Ράλλυ Ακρόπολις και Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις) στον τυχερό που βρήκε το φλουρί της πίτας.