Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πίτα Σ.Ο.Α.Α. ...


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ο.Α.Α. φιλοξένησε σήμερα οδηγούς, συνοδηγούς, στελέχη και φίλους των αγώνων στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία είχε προγραμματιστεί εδώ και ένα μήνα περίπου. Ήταν η πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσε η νέα Διοίκηση του Συνδέσμου μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου και τα μέλη του Δ.Σ. θα ήθελαν να γίνει υπό διαφορετικές συνθήκες στη χώρα. Παρόλα αυτά αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς, όλους όσοι παραβρέθηκαν στα γραφεία του Σ.Ο.Α.Α., στον Πειραιά. Ανθρώπους που ταξίδεψαν αρκετά χιλιόμετρα για να δηλώσουν την στήριξή τους στον Σύνδεσμο, αλλά και εκείνους που ανανέωσαν την σύνδρομή τους για το 2023 ή γράφτηκαν για πρώτη φορά μέλη. Παράλληλα ο Σ.Ο.Α.Α. ευχαριστεί όλες τις εταιρείες που στηρίζουν τον Σύνδεσμο με την προσφορά δώρων που αφορούν αγωνιστικό εξοπλισμό και άλλα προϊόντα που αξιοποιούνται από τους αγωνιζόμενους, ενώ ευχαριστεί και τα Σωματεία που προσέφεραν δωρεάν συμμετοχές στους τυχερούς σε αγώνες των φετινών πρωταθλημάτων και κυπέλλων ράλλυ, αναβάσεων και Drift. 

Αναλυτικά δώρα προσέφεραν οι παρακάτω: Seajets, Racing Star, Aglopoulos Racing, Capspeed, Terra’s Sport, Power Boost Service, Αφοι Καραθανάση, Λεωνίδας Λεοντόπουλος, Peteformance, Pirelli Dealer Θεόδωρος Πέππας, Korakas Group. 


Αναλυτικά τα Σωματεία προσέφεραν τα εξής: 

Start Line – Δωρεάν συμμετοχή στην Ανάβαση Κύμης

Start Line – Δωρεάν συμμετοχή στην Ανάβαση Δημητσάνας 

Start Line – Δωρεάν συμμετοχή στο Ράλλυ Παλλάδιο 

Start Line – Δωρεάν συμμετοχή σε αγώνα Drift 

ΕΛΛΑΔΑ – Δωρεάν συμμετοχή στην Ανάβαση Αττικής 

ΕΛΛΑΔΑ – Δωρεάν συμμετοχή στο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας 

ΑΣΜΑ – Δωρεάν συμμετοχή σε αγώνα ατομικής χρονομέτρησης

ΑΣΣΟΑΑ – Δωρεάν συμμετοχή στην Ανάβαση Αχλαδόκαμπου

Παράλληλα ο Σ.Ο.Α.Α. προσέφερε μια συμμετοχή σε οποιονδήποτε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος ή κυπέλλου (εκτός των Ράλλυ Ακρόπολις και Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις) στον τυχερό που βρήκε το φλουρί της πίτας. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε