Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Nissan e-4ORCE. ...


Το νέο σύστημα ελέγχου τετρακίνησης με ηλεκτροκίνηση της Nissan, βελτιώνει την άνεση των επιβατών ελαχιστοποιώντας τις κλίσεις της καμπίνας και παρέχοντας ομαλή κύλιση. Το e-4ORCE είναι τόσο αποτελεσματικό, ώστε τα SUV X-Trail και Ariya που είναι εξοπλισμένα με αυτό το σύστημα, να καθίστανται  τα πιο φιλικά προς τα κατοικίδια οχήματα, μέχρι τώρα. Σε μεγάλα αλλά και σύντομα ταξίδια, η ναυτία αποτελεί σύνηθες φαινόμενο για του σκύλους που επιβαίνουν στο όχημα. Ωστόσο το e-4ORCE βοηθά να τεθεί αυτό το πρόβλημα υπό περιορισμό, εξασφαλίζοντας μια πιο ομαλή κύλιση. Ελέγχοντας την παροχή ισχύος και το φρενάρισμα σε κάθε τροχό, το e-4ORCE μπορεί να διαχειριστεί τις δυνάμεις που ασκούνται στο αυτοκίνητο για να ελαχιστοποιήσει το “βύθισμα” κατά την επιτάχυνση και το φρενάρισμα. Λιγότερη κίνηση του οχήματος σημαίνει μείωση της κλίσης του αμαξώματος που μπορεί να προκαλέσει αδιαθεσία στους επιβάτες, αλλά και στα τετράποδα. Η Nissan πήρε ένα colley, τον Hop και ένα λαγωνικό, τη Lulu,  για βόλτες με Ariya και X-Trail εξοπλισμένα με e-4ORCE, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός διασκεδαστικού βίντεο που είναι διαθέσιμο στο https://youtu.be/q0rX4GpU6Cc και αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας της Nissan. Αν και στην αρχή απεικονίζονται ως απρόθυμα να πάνε για βόλτα, ο Hop και η Lulu στο τέλος της διαδρομής φαίνονται ευτυχισμένα, χάρη στην ομαλή κύλιση του e-4ORCE. Ο Ryozo Hiraku, επικεφαλής ειδικός του τμήματος μηχανικής κινητήρων και ηλεκτρικών οχημάτων της Nissan, λέει ότι “Όταν οι άνθρωποι ακούνε "τετρακίνηση", συνήθως έρχονται στο μυαλό τους ειδικές καταστάσεις όπως εκτός δρόμου, ή  συνθήκες χιονιού. Αλλά το e-4ORCE είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Ανεβάζει την καθημερινή οδηγική εμπειρία σε ένα νέο επίπεδο. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι δοκίμασαν το e-4ORCE και όλοι παρατήρησαν ότι μπορούσαν να αισθανθούν τη διαφορά στην ποιότητα κύλισης. Και προσθέτει, "Χάρηκα όταν ένας από αυτούς είπε: "Δεν νομίζω ότι ο σκύλος μου θα αρρωστήσει σε αυτό." Ελπίζουμε ότι ολόκληρη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των τετράποδων φίλων σας, θα απολαύσουν την οδήγηση με το e- 4ORCE.


Η συνεισφορά της Nissan για τα κατοικίδια

Όπως θα περίμενε κανείς από μια εταιρεία της οποίας ο εταιρικός σκοπός είναι «Η καινοτομία για τον εμπλουτισμό της ζωής των ανθρώπων», η Nissan έχει ιστορικό υποστήριξης κατοικίδιων ζώων. Η δέσμευσή της χρονολογείται πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες, όταν έστειλε ένα στόλο από Micra σε έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους κτηνιατρικούς ομίλους της Ευρώπης, το 2005, για τη μεταφορά τετράποδων ασθενών. Μια δεκαετία αργότερα, η Nissan κυκλοφόρησε τα #KnockKnockCats, για να αποτρέψει τον τραυματισμό γατών που αναζητούν ζεστασιά κάτω από το καπό του αυτοκινήτου. Το 2017, κέντρισε το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών σκύλων παγκοσμίως, όταν κυκλοφόρησε το concept Rogue Dogue. Και μόλις τον περασμένο χρόνο, η Nissan κυκλοφόρησε έναν οδηγό για τις βέλτιστες πρακτικές για τη μεταφορά σκύλων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...

 

3η Ανάβαση Ψάθας ...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το διήμερο 27 και 28 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ψάθας η οποία συγκέντρωσε 54 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets. Ωραίες μονομαχίες και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να καρπωθούν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Formula Saloon , ο Μάριος Ηλιόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta με στόχο κυρίως να ξεσηκώσει τα πλήθη που θα βρεθούν στη διαδρομή του αγώνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με το θηριώδες Ford Escort MKII. Το παρών με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία θα δώσει στην Ψάθα ο «Κανέλλος», οδηγώντας ένα Peugeot 106, ενώ ένα Skoda Fabia θα έχει στα