Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Nafplio Auto Show - 12 Μαρτίου ...


Η Αργολική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού 4x4 Ναυπλίου (ΑΛΜΑ 4x4 Ναυπλίου) σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, το Κ.Σ. Τολού και υπό την αιγίδα της OMAE θα διοργανώσουν την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, το Nafplio Auto Show 2023», έναν αγώνα Δεξιοτεχνίας που θα διεξαχθεί από τις 10:00 έως τις 15:00 στο πάρκινγκ επί της οδού Σέκερη, άνωθεν του λιμανιού στο Τολό Ναυπλίου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

Έναρξη Συμμετοχών: Δευτέρα 22  Φεβρουαρίου - Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ & ΣΔΔΑ (https://www.e-omae-epa.gr)

Λήξη Συμμετοχών: Πέμπτη 9 Μαρτίου - Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ & ΣΔΔΑ (https://www.e-omae-epa.gr)

Διοικητικός έλεγχος: Κυριακή 12 Μαρτίου (08.45-10.00) - Πάρκινγκ Λιμάνι Τολού

Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 12 Μαρτίου (08.45-10.00) - Στο χώρο της δεξιοτεχνίας

Εκκίνηση αγώνα: Κυριακή 12 Μαρτίου (10.30) - Πάρκινγκ Λιμάνι Τολού

Ανακοίνωση τελικής κατάταξης: Κυριακή 12 Μαρτίου μετά τον αγώνα

Απονομή Επάθλων: Κυριακή 12 Μαρτίου - 30 λεπτά μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων (Πάρκινγκ Λιμάνι Τολού). Υπενθυμίζεται ότι για τη συμμετοχή σε αγώνα Δεξιοτεχνίας δεν απαιτείται δελτίο αθλητή (αγωνιστική άδεια) της ΟΜΑΕ., αρκεί ο αγωνιζόμενος να έχει μαζί του το δίπλωμα οδήγησης και τα απαραίτητα έγγραφα του αυτοκινήτου το οποίο θα είναι σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. H Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί στο γραφείο του Σωματείου ΑΛΜΑ 4x4 Ναυπλίου (Καλαμάτας 8, Ναύπλιο) από τις 22/2/2023 έως 11/3/2023 ώρες 19:30μμ – 21:30μμ και κατά τη διάρκεια του αγώνα στις 12/3/2023 από τις 8:15πμ – 15:00 μμ στο χώρο του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 6934087029 και βρείτε το Σωματείο στο Facebook: Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟ --> https://www.facebook.com/groups/31033723231.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με Ελληνικό άρωμα ...

Για πρώτη φορά στην εννιάχρονη ιστορία του το Πρωτάθλημα Tour European Rally (TER) περιλαμβάνει αγώνα στην Ελλάδα. Το 41o Ράλλυ Φθιώτιδος είναι ο τέταρτος γύρος αυτού του διεθνούς πρωταθλήματος που δημιουργήθηκε το 2016 και έχει αγκαλιάσει μερικούς από τους πιο ονομαστούς αγώνες της Ευρώπης με αίγλη και ιστορία. Εκτός από τον αγώνα της Φθιώτιδας, στο Tour European Rally περιλαμβάνονται φέτος ένας από τους θεμέλιους λίθους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το Rally Antibes, το επίσης ονομαστό, χωμάτινο, Rally Azores, αλλά και τα νέα και ανερχόμενα Ράλλυ Λισαβώνας στην Πορτογαλία, Rally Sierra Morena στην Ισπανία και Rally Terra Sarda στη Σαρδηνία. Στο Tour European Rally μετέχουν καταξιωμένοι οδηγοί με διακρίσεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Πολυνίκης του θεσμού με δύο πρωταθλήματα είναι ο Πρωταθλητής Ιταλίας και Ευρώπης Giandomenico Basso, ενώ πρωταθλητές έχουν αναδειχθεί και ο Πρωταθλητής Ευρώπης Hayden Paddon, o Πρωταθλητής Βρετανίας Osian Pryce κι ο Πρωταθλητής JWRC Simone Tempestini.

Alfa Romeo Junior Veloce ...

Ολοκληρώνοντας τις ιδιαίτερα απαιτητικές δοκιμές εξέλιξης της Junior, του ολοκαίνουργιου B-SUV της Alfa Romeo, οι μηχανολόγοι της μάρκας κατάφεραν να αυξήσουν τη μέγιστη ισχύ της κορυφαίας έκδοσης Veloce στους 280 CV και την ροπή στα 345 Nm. Η συγκεκριμένη εκδοχή του ηλεκτρικού κινητήρα έχει δεχτεί τη φροντίδα της Alfa Romeo και κάνει ντεμπούτο στην Junior που εξελίχθηκε στις εγκαταστάσεις του Balocco Proving Ground. Εκεί δηλαδή όπου οι καλύτεροι μηχανολόγοι και οδηγοί της μάρκας ρυθμίζουν με πάθος ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια θρυλικών μοντέλων όπως οι 4C, 8C, Giulia & Stelvio Quadrifoglio, Giulia GTA και 33 Stradale. Μεταξύ των διαδρομών του Ιταλικού οδηγικού παραδείσου είναι και η χάραξη “Langhe” που ξεπερνά τα 20 km σε μήκος και προσομοιάζει τέλεια τις πλέον απαιτητικές συνθήκες που μπορεί να συναντήσει κάποιος στο δρόμο. Μάλιστα, δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο θα έχουν σε λίγες ημέρες τη δυνατότητα για πρώτη φορά να οδηγήσουν στη συγκεκριμένη διαδρομή, παράλληλα με

Λίγο πριν το GO ...

Η εκκίνηση του διεθνούς Ράλλυ Φθιώτιδος απέχει μόλις 10 ημέρες! Ο αγώνας, που φέτος συμπληρώνει 41 χρόνια ζωής, περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στο καλεντάρι του Tour European Rally (TER) και θα διεξαχθεί με επίκεντρο την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας το τριήμερο από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου. Η προσωρινή λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει και αγωνιζόμενους από το εξωτερικό, γεγονός που θα προσδώσει ιδιαίτερη λάμψη στον αγώνα, ο οποίος εκτός από το TER και το TER Historic, προσμετράει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου, όντας ο δεύτερος γύρος του θεσμού. Παράλληλα, αποτελεί τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων (συντελεστής 2), τον δεύτερο γύρο του  Κυπέλλου  αυτοκινήτων Legends (συντελεστής 2) και τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτου Ιστορικών αυτοκινήτων (συντελεστής 2). Ο αγώνας είναι διήμερος και αποτελείται από 138 αγωνιστικά χιλιόμετρα, έτοιμα να προσφέρουν ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης σε συμμετέχοντες και θεατές. Αξίζει να σημειωθεί πως η περίο