Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

3ο RAID GREECE OFFROAD ...


Το 3ο RAID GREECE OFFROAD διοργανώνεται από 17 έως 21 Μαΐου 2023 παράλληλα με τον αγώνα FIA Baja και τον ΕΘΝΙΚΟ αγώνα Cross Country Rally. Απευθύνεται σε όλους τους ερασιτέχνες off-roaders που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα Cross Country Rally και στα Bajas ή απλώς να έχουν την αίσθηση μιας εκτός δρόμου περιπέτειας με τους φίλους τους. Στις 15 Φεβρουαρίου, πρώτη ημέρα εγγραφών, δήλωσε την συμμετοχή του το 1ο  πλήρωμα που θα έρθει από την Αγγλία! O Harry και η Lorraine Sherrard, θα συμμετέχουν για 3η συνεχόμενη χρονιά σε αυτόν τον διεθνή αγώνα εκτός δρόμου αντοχής» μήκους σχεδόν 1000km που διεξάγεται στα βουνά της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Αφετηρία του αγώνα είναι η πόλη του Άργους Ορεστικού. Σε αυτή τη διοργάνωση οι συμμετέχοντες μπορούν να διαγωνιστούν με ένα οποιοδήποτε όχημα, με κίνηση στους 2 ή 4 τροχούς ή SSV, που μπορεί να περάσει διαδρομές εκτός δρόμου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πληρώματα που αποτελούνται από τουλάχιστον δύο (2) άτομα και με μέγιστο αριθμό τα τρία (3) μέλη.  Τουλάχιστον δύο (2) μέλη του πληρώματος πρέπει να διαθέτουν άδεια οδήγησης. Αντοχή – Διασκέδαση – Φιλία είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει το “RAID GREECE OFFROAD”  που δεν είναι ένας αγώνας ταχύτητας αλλά μια διασκεδαστική  και απαιτητική δοκιμασία πλοήγησης  που θα προκαλέσει την αντοχή, τον προσανατολισμό και τις δεξιότητες του πληρώματος στην οδήγηση εκτός δρόμου αλλά συγχρόνως και την ικανότητά επίτευξης της καθορισμένης χαμηλής Μέσης Ωριαίας Ταχύτητας (regularity) που θα πρέπει να επιτύχετε στις ειδικές διαδρομές. Για 4 ημέρες οι συμμετέχοντες θα διανύσουν συνολικά πάνω από 1000 χιλιόμετρα εκτός δρόμου, μέσα σε ορεινά δάση με υψόμετρο που φτάνει έως και 1950 μέτρα και πεδινές εκτάσεις δίπλα σε υπέροχες λίμνες και ποτάμια.  Επίσης, για δύο ημέρες οι συμμετέχοντες του 3ου RAID GREECE OFFROAD θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με άτομα από πολλές χώρες που μοιράζονται το ίδιο πάθος καθώς τερματίζουν σε επιλεγμένα εστιατόρια της περιοχής. Ζήστε για 4 ημέρες την ατμόσφαιρα ενός διεθνούς αγώνα εκτός δρόμου. Ανακαλύψτε μαζί μας τα τοπία της Δυτικής Μακεδονίας κάνοντας 500 χλμ διαδρομών.

Ελάτε να συμμετάσχετε με οποιοδήποτε όχημα εκτός δρόμου.

Δεν είναι αγώνας ταχύτητας, αλλά δοκιμασία πλοήγησης και επίτευξης Μέσης Ωριαίας Ταχύτητας (Regularity).

Κάντε την εγγραφή σας στο 3o RAID GREECE OFFROAD μέχρι την  Παρασκευή 12 Μαΐου 2023!

Τρόπος εγγραφής: Επισκεφτείτε το www.rallygreeceoffroad.gr  Επιλέξτε την ενότητα RAID» και μετά Εγγραφή» Κατεβάστε το έγγραφο της Φόρμας Συμμετοχής και συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Στείλτε με email τη συμπληρωμένη φόρμα συμμετοχής στο info@rallygreeceoffroad.gr μαζί με τις φωτοτυπίες των απαραίτητων εγγράφων και το αποδεικτικό κατάθεσης του δικαιώματος συμμετοχής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε