Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

VW ID3 - Δεύτερη Γενιά ...


H γερμανική φίρμα παρουσιάζει το πρώτο δείγμα γραφής του ανανεωμένου ID.3 το οποίο αναμένεται από το 2023 και υπόσχεται μια σειρά εκτεταμένων όσο και στοχευμένων βελτιώσεων. Το ανανεωμένο ID.3 πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του το 2023, με την υπόσχεση να υιοθετήσει στοχευμένες αλλαγές που, όπως σημειώνει, η VW, προέκυψαν από τις επιθυμίες και τις παρατηρήσεις των αγοραστών σε σχέση με την πρώτη γενιά του. Mέχρι τότε η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από σκίτσα, τα οποία προσφέρουν μια γεύση από τον σχεδιαστικό αλλά και εξοπλιστικό μετασχηματισμό του ηλεκτρικού hatchback που σε κάθε περίπτωση δεν επιφυλάσσει κοσμογονικές αλλαγές σε ό,τι αφορά την εξωτερική του σχεδίαση. Παρ΄όλα αυτά η VW χαρακτηρίζει το ανανεωμένο μοντέλο ως «νέα γενιά», προφανώς υπονοώντας το εύρος των αλλαγών που προς το παρόν δεν είναι ορατές  δια γυμνού οφθαλμού. Όπως και να έχει, βάσει το σκίτσων, το ID.3 δείχνει να αποκτά έναν αέρα επιπλέον δυναμισμού αλλά και μια απροσδιόριστη, επιπλέον ομοιότητα με την συμβατική γκάμα της VW, εδραιώνοντας κατά κάποιο τρόπο την νέα ηλεκτρική αισθητική σε συνάρτηση με την παράδοση. Σημαντικότερες προδιαγράφονται οι αλλαγές στο εσωτερικό όπου σύμφωνα με τις συστάσεις της γερμανικής φίρμας, θα συντελεστούν σημαντικές βελτιώσεις σε όρους ποιότητας. Επίκεντρο αναμένεται να αποτελέσει μια νέα μεγαλύτερη οθόνη με διαγώνιο 12 ιντσών για το infotainment το οποίο θα είναι επίσης βελτιωμένο σε όρους λειτουργικότητας και δυνατότητων με την συνδρομή ενός νέου επεξεργαστή αλλά και βελτιωμένων γραφικών. Βελτιωμένη θα είναι και η εργονομία με κυρίαρχη μια ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα και ένα αποσπώμενο πάτωμα στο πορτ μπαγκάζ προς όφελος της χρηστικότητας.

Η γερμανική φίρμα θα υλοποιήσει βελτιώσεις και στο συστήματα υποβοήθησης και ημιαυτόνομης οδήγησης και στάθμευσης Travel Assist και Park Assist Plus τα οποία αναμένεται να προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες σε ό,τι αφορά το εύρος λειτουργίας τους. Να σημειωθεί ότι το ανανεωμένο ID.3 θα αποκτήσει πρόσβαση και σε μια τρίτη γραμμή παραγωγής στο Wolfsburg η οποία θα προστεθεί σε αυτές του Zwickau και της Δρέσδης προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα η επίσημη πρεμιέρα, το ανανεωμένο ID.3 είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία στη Γερμανία όπου ξεκινά από τα 43.995 ευρώ. Η επίσημη πρεμιέρα πάντως θα πρέπει να αναμένεται την άνοιξη του νέου έτους με τις πρώτες παραδόσεις να τοποθετούνται ο β΄εξάμηνο του 2023. Παράλληλα με την επίσημη πρεμιέρα η VW αναμένεται να αποκαλύψει και την έκδοση επιδόσεων GTX την οποία επανειλημμένως έχει υποσχεθεί.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε