Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

FIAT Metaverse Store ...


Το πρώτο διαδραστικό κατάστημα αυτοκινήτου στο περιβάλλον metaverse είναι γεγονός. To FIAT Metaverse Store φέρνει την Ιταλική μάρκα στην πρωτοπορία αυτής της νέας τεχνολογίας, όπου ο ψηφιακός κόσμος συναντιέται με την πραγματικότητα για μια νέα, ακόμα πιο άνετη και πρακτική εμπειρία για τον αγοραστή. Σημείο κλειδί συνεχίζει να αποτελεί ο ανθρώπινος παράγοντας,  μέσω του FIAT Product Genious που είναι εκπαιδευμένος ώστε να δίνει απάντηση στις ερωτήσεις των πελατών. «Στη FIAT για ακόμα μια φορά πρωτοπορούμε, προσφέροντας μια καινοτόμα και πρακτική εμπειρία. Το FIAT Metaverse Store είναι το πρώτο του είδους στην αυτοκινητοβιομηχανία και αποτελεί ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της FIAT. Φιλικό στη χρήση και κυρίως προσβάσιμο για όλους, το FIAT Metaverse Store κάνει πιο απλή και εξατομικευμένη την επαφή μας με τους πελάτες μας», δήλωσε ο κ. Olivier Francois, CEO της FIAT και CMO της Stellantis. Η σύνθεση πραγματικών και ψηφιακών στοιχείων δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στον κόσμο της FIAT μόνο με ένα κλικ, σε πρώτη φάση στο fiat.it, ενώ ξεκινώντας από το πρώτο τρίμηνο του 2023 το πρόγραμμα θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές. Στο περιβάλλον του FIAT Metaverse Store ο πελάτης μπορείς να ανακαλύψει το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει μέσω ψηφιακών μοντέλων υψηλής ανάλυσης, να μάθει περισσότερες πληροφορίες για την ηλεκτροκίνηση, αλλά και να δοκιμάσει τις λειτουργίες του προηγμένου συστήματος πολυμέσων που εφοδιάζει το αμιγώς ηλεκτρικό FIAT 500. Μπορεί ακόμα να διαμορφώσει το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, αλλά και να ζήσει μια εικονική εμπειρία οδήγησης με το αυτοκίνητό του στην πίστα που βρίσκεται στην οροφή του ιστορικού εργοστασίου του Lingotto στο Τορίνο. Με το FIAT Metaverse Store που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Microsoft και την Touchcast -κορυφαία εταιρεία στο χώρο του metaverse- η μάρκα συνεχίζει το ταξίδι της προς τη νέα εποχή της αυτοκίνησης, όπου η εμπειρία του πελάτη αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητα. Τέλος, η διαδικτυακή εμπειρία συμπληρώνεται ιδανικά με την πραγματική εμπειρία οδήγησης που μπορεί να κάνει ο ενδιαφερόμενος στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο διανομέα της FIAT.

*Το περιβάλλον metaverse θεωρείται ότι θα αποτελεί την εξέλιξη του Internet, όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να ζουν και να αλληλοεπιδρούν όπως στην πραγματική ζωή, αλλά μέσα από ένα ψηφιακό δίκτυο εικονικών κόσμων. Πρόκειται για τη σύνδεση όλων των ψηφιακών κόσμων/τεχνολογιών (internet, επαυξημένη πραγματικότητα, ψηφιακά νομίσματα, κτλ.) σε μια εικονική διάσταση που δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α