12/11/22

Ανακαλύψτε το BMW Premium Selection ...


Επιλέγοντας ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο BMW από το πρόγραμμα πιστοποιημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων BMW Premium Selection, θα κάνετε τη σωστή επιλογή. Και αυτό, επειδή το αυτοκίνητο έχει περάσει με επιτυχία από έλεγχο 360°, προκειμένου να του χορηγηθεί το πιστοποιητικό BMW Premium Selection. Ωστόσο, πέραν της εγγυημένης ποιότητας, τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα BMW προσφέρουν και πολλά επιπλέον οφέλη. Ακόμα και μετά την αγορά, μπορείτε να επωφεληθείτε από το μεγάλο πλήθος αποκλειστικών υπηρεσιών που σας προσφέρει η BMW. Τα αυτοκίνητα BMW Premium Selection διατίθενται αποκλειστικά από τους Συνεργάτες BMW Premium Selection και, γι’ αυτό, μπορούμε πάντοτε να σας εγγυηθούμε για την κορυφαία τους ποιότητα.

24μηνη εγγύηση BMW Premium Selection

Ένα αυτοκίνητο που μπορείτε να εμπιστευτείτε: με το BMW Premium Selection αποκτάτε αυτόματα πλήρη εγγύηση διάρκειας 24 μηνών για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη. Ανακαλύψτε την οδηγική απόλαυση με τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από το BMW Premium Selection, τα οποία συνοδεύονται από εγγύηση μεγάλης διάρκειας.

Έλεγχος αυτοκινήτου 360°

Τα αυτοκίνητα BMW Premium Selection διατίθενται αποκλειστικά από τους συνεργάτες μας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα BMW Premium Selection. Κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο BMW Premium Selection έχει περάσει με επιτυχία τον αυστηρό και διεξοδικό μας έλεγχο αυτοκινήτου (οπτικός και τεχνικός έλεγχος, λεπτομέρειες στο εσωτερικό και το εξωτερικό) και συμμορφώνεται 100% με τα αυστηρά πρότυπα των προϊόντων μας.

6 μήνες / 10.000 km χωρίς ανάγκη συντήρησης

Μετά την παράδοση, μπορείτε να απολαύσετε την BMW σας για τουλάχιστον 6 μήνες ή 10.000 km χωρίς ανάγκη συντήρησης (σύμφωνα με την ένδειξη χρονικών διαστημάτων service).

Προσφορές χρηματοδότησης και χρονομίσθωσης

Επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο Συνεργάτη BMW Premium Selection για να λάβετε ελκυστικές προσφορές χρηματοδότησης ή χρονομίσθωσης.

Βρείτε ΄Εμπορο BMW Εδώ!