29/5/20

Ιδιωτική Ημέρα Πίστας ...

Μετά την υποχρεωτική καραντίνα και την αποχή μας από οποιαδήποτε δραστηριότητα στην πίστα, η ομάδα του HTTC και το αθλητικό σωματείο ΑΣΙΣΑ, αποφάσισε να οργανώσει μια ημέρα διασκέδασης και προπόνησης, για τους φίλους και τα μέλη τους, την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020, στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρευρίσκεται ιατρός και επανδρωμένο ασθενοφόρο. Η θερμομέτρηση πριν την είσοδο είναι υποχρεωτική για όλους. Οι συμμετέχοντες απαραιτήτως οφείλουν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά την δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ!. Οι συμμετέχοντες και οι τεχνικοί τους, υποχρεούνται να συμπληρώσουν την φόρμα καταγραφής από τον παρακάτω σύνδεσμο: ΕΔΩ! και να την παραδώσουν κατά την είσοδό τους στο αυτοκινητοδρόμιο.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Ο κάθε συμμετέχων οδηγός μπορεί να συνοδεύεται ΜΟΝΟ από έναν μηχανικό ή βοηθό.
Κάθε συμμετοχή δικαιούται υπαίθριο χώρο στάθμευσης 30τμ.
Κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής θα πρέπει να επιλέξετε και τον αριθμό του χώρου(ων) που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε, από το πλάνο κάτοψης που επισυνάπτεται.
Ο σκεπασμένος χώρος χρεώνεται 20,00Ευρώ.
Σε περίπτωση χρήσης επιπλέον χώρου 30τμ, η χρέωση είναι 20,00Ευρώ για υπαίθριο και 40,00Ευρώ για σκεπασμένο.
Η είσοδο στους θεατές ΔΕΝ επιτρέπεται.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων 30 και μέγιστο αριθμό 40.
Ο τρόπος διεξαγωγής είναι με ελεύθερη είσοδο στην διαδρομή (open pit lane), με μέγιστο αριθμό 8-10 αυτοκινήτων εντός πίστας, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Ώρα προσέλευσης 09:00. Ώρα έναρξης 09:30. Ώρα λήξης 17:00.
Κόστος συμμετοχής 80,00 ευρώ ανά οδηγό.
Κόστος προαιρετικής χρονομέτρησης 20,00Ευρώ.
Για τους κατόχους κάρτας μέλους HTTC, η χρονομέτρηση είναι δωρεάν.