Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φροντίδα ΚΙΑ ...


Στην Kia Ελλάς, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πάντα το επίκεντρο των αποφάσεών μας. Η υγεία, η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών αλλά και των εργαζομένων μας ήταν από την πρώτη στιγμή προτεραιότητα, σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Γι’ αυτό και αναπτύξαμε ένα σύνολο ενεργειών για να φροντίζουμε εσάς, εμάς και τα αυτοκίνητα Kia. Όχι στη θεωρία, αλλά στην πράξη.


Φροντίδα για το αυτοκίνητο και τον οδηγό

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου, οι εκθέσεις και τα συνεργεία μας θα είναι ανοιχτά για να σας εξυπηρετούν, κατόπιν ραντεβού. Λαμβάνοντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως η απολύμανση στους χώρους και τα οχήματα και η χρήση επενδύσεων μιας χρήσης στα σημεία επαφής των πωλητών/μηχανικών με τα αυτοκίνητα. Με αίσθημα ευθύνης και με διάθεση υποστήριξης του μηνύματος #Μένουμε_Ασφαλείς, προσφέρουμε ακόμη τη δυνατότητα, σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργείων Kia, να παραλαμβάνουμε οι ίδιοι το όχημά σας από το σπίτι σας και να σας το επιστρέψουμε μετά το πέρας της προγραμματισμένης συντήρησής του.


Φροντίδα με δωρεάν επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης

Είναι λογικό την περίοδο της πανδημίας, που οι μετακινήσεις είναι δύσκολες και καλό είναι να αποφεύγονται, αρκετοί πελάτες μας να μην μπορούν να επισκεφθούν ένα συνεργείο του δικτύου μας. Με τo πρόγραμμα “Kia Promise” η Kia Ελλάς φροντίζει εσάς, τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Kia των οποίων η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση λήγει μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου και 31ης Μαϊου, καλύπτοντας την επέκτασή της μέχρι τον Ιούνιο του 2020, δωρεάν. Για να μπορείτε, χωρίς περιττές μετακινήσεις, να “Μείνετε Ασφαλείς” και να προστατεύετε την δική σας υγεία και των αγαπημένων σας! Σας περιμένουμε λοιπόν μέχρι τις 30 Ιουνίου στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία μας για να ελέγξουμε και την «υγεία» του Kia σας, εντός εγγύησης!


Φροντίδα της υγείας σας

Όταν χρειαστεί να οδηγήσουμε, πρέπει να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να #μένουμε_ασφαλείς! Γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να καθαρίζετε σχολαστικά με αντισηπτικά μαντιλάκια ή απολυμαντικό όλα τα σημεία επαφής στο εσωτερικό του αυτοκινήτου:
• το τιμόνι και, φυσικά, τα χέρια σας,
• το ταμπλό, την οθόνη αφής και το κουμπί εκκίνησης,
• τον επιλογέα ταχυτήτων, τις χειρολαβές, τους αεραγωγούς και τους διακόπτες παραθύρων.
Αλλά και τα εξωτερικά σημεία επαφής:
• τις χειρολαβές στις πόρτες και στο πορτ-μπαγκάζ,
• τα πλαίσια στις πόρτες,
• το πορτάκι του ρεζερβουάρ ή της πρίζας (στα ηλεκτρικά Kia).
Σε κάθε περίπτωση, αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις.


Φροντίδα του Kia σας

Ανυπομονείτε να οδηγήσετε το αγαπημένο σας Kia, μετά από καιρό. Αλλά πριν βγείτε ξανά στο δρόμο, σας συμβουλεύουμε να κάνετε μερικούς βασικούς και εύκολους ελέγχους, για τη δική σας ασφάλεια:
1. Ελέγξτε τον αέρα στα λάστιχα. Μικρή απώλεια της πίεσης συνηθίζεται στα μεγάλα διαστήματα ακινησίας. Αν έχει συμβεί αυτό, οδηγείστε πολύ αργά μέχρι το πλησιέστερο σημείο ανεφοδιασμού. Αν η πίεση έχει μειωθεί τόσο ώστε να ανάψει η σχετική ένδειξη στο ταμπλό, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης.
2. Τοποθετώντας το αυτοκίνητο απέναντι από έναν τοίχο σε κοντινή απόσταση, ελέγξτε τα φώτα εμπρός και πίσω. Τόσο τα φώτα πορείας και θέσης όσο και τα stop.
3. Αν η μίζα δεν ανταποκριθεί στην εντολή εκκίνησης του κινητήρα, σημαίνει ότι η μπαταρία έχει χάσει την ενέργειά της. Στην περίπτωση αυτή, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης.
4. Οδηγείτε επιφυλακτικά στα πρώτα χιλιόμετρα. Τα κρύα φρένα αλλά και η επιφανειακή οξείδωση στα υλικά τριβής από την ακινησία μπορεί να έχουν αλλοιώσει την αίσθηση του πεντάλ. Υπό κανονικές συνθήκες, μετά το πρώτο – δεύτερο πάτημα όλα θα είναι όπως πριν. Αν όχι, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο ή επισκεφθείτε έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή.
5. Ελέγξτε την στάθμη του λιπαντικού κινητήρα βάσει διαδικασίας που περιγράφεται στο Βιβλίο Οδηγιών Χρήσης του αυτοκινήτου.
6. Ελέγξτε το χρονικό διάστημα μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη περιοδική συντήρηση. Να θυμάστε πως τα διαστήματα ορίζονται είτε χρονικά είτε χιλιομετρικά και ισχύει πάντα όποιο διάστημα λήξει πρώτο.
7. Τέλος ελέγξτε την προθεσμία ελέγχου ΚΤΕΟ και έκδοσης Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων και την ισχύ του ασφαλιστηρίου σας για την ασφαλή και νόμιμη κυκλοφορία του αυτοκινήτου σας.
Για οποιαδήποτε επιπλέον βοήθεια επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών KIA.
Μένουμε σε επαγρύπνηση. Μένουμε ασφαλείς. Φροντίζουμε εμάς, τους αγαπημένους και το Kia μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1ος Γύρος - Επιτυχής ...

Συναρπαστική ήταν η εξέλιξη του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ενός αγώνα που είχε αρκετές ανακατατάξεις καθ’ όλη τη διάρκειά του. Τελικοί νικητές αναδείχθηκαν οι Σωκράτης Τσολακίδης-Γιώργος Πολυζώης, στην επιστροφή του δύο φορές Πρωταθλητή Ελλάδος στη χωμάτινη επιφάνεια. Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) Πολύτιμη βοήθεια στους διοργανωτές παρείχαν ο Δήμος Θηβαίων, ο Δήμος Λειβαδέων και ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων. Χορηγός του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας ήταν ο επίσημος διανομέας των λιπαντικών TEXACO, Tsellos. Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος οι Τσολακίδης-Πολυζώης,. Το πλήρωμα του Skoda Fabia Rally2 Evo είδε από νωρίς να τίθενται εκτός αγώνα οι κύριοι αντίπαλοί του και στη συνέχεια ελέγχοντας τον συναγωνισμό, κέρδισε τις τρεις τελευταίες Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Νωρίτερα, οι «Παναγιώτης Ρουστέμης»-Χρήστος Μπακλώρης, οι οποίοι βρέθηκαν να προηγούνται έπειτα από τις δύο πρώτες

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε