Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοίνωση Σ.Ι.Σ.Α. ...


Αγαπητά μέλη και αγαπητοί φίλοι του συλλόγου μας,

Ένας απο τους βασικούς σκοπούς του ΣΙΣΑ είναι η διοργάνωση καλών αγώνων, για τους οποίους δώσαμε σκληρές μάχες την τελευταία διετία ώστε να κρατηθούν ζωντανοί. Όμως λόγω της πανδημίας του Covid-19 οφείλουμε να αποφύγουμε την έκθεση σε κίνδυνο των μελών μας και φίλων μας, να προστατέυσουμε τις ευπαθείς ομάδες και το κοινωνικό σύνολο γενικότερα και να υπακούσουμε στις οδηγίες του κρατικού μηχανισμού. Ο σύλλογος μας έχει προβεί στις εξής ενέργειες και ανακοινώνει τον παρακάτω προγραμματισμό:

Αγωνιστικά θέματα.
1) Ήδη αναστείλαμε έγκαιρα την εκτέλεση του Pindos Historic Rally, που θα γινόταν 20-22 Μαρτίου και τηρούμε στάση αναμονής έως ότου      ανακοινώσουμε νέα ημερομηνία.
2) Το Ράλλυ Σαλαμίνας που έχει προγραμματισθεί για τις 12 Απριλίου είναι έτοιμο και οι εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση ή την ύφεση του ιού θα μας οδηγήσουν είτε σε αναβολή είτε σε απόφαση βραχυπρόθεσμης υλοποίησης της εκδήλωσης.
3) Το Ράλλυ Classic Acropolis Legends που έχει      προγραμματισθεί για 15-17 Μαίου είναι πλήρως σχεδιασμένο και θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία του. Μάλιστα έχουμε δώσει και προκαταβολή στο Galini Hotel στα Καμένα Βούρλα. Παρομοίως οι εξελίξεις σχετικά με τον ιό Covid-19 θα μας οδηγήσουν σε υλοποίηση ή αναβολή.

Λειτουργία γραμματείας και εντευκτηρίου.
Ο ΣΙΣΑ αναστέλλει μέχρι νεωτέρας την λειτουργία του εντευκτηρίου που δεχόταν φίλους και μέλη κάθε Δευτέρα. Η Γραμματεία θα λειτουργεί μόνον κάθε      Δευτέρα και Πέμπτη 18:00-20:00 και θα δέχεται μόνον έκτακτες περιπτώσεις κατόπιν ραντεβού.
Η Γραμματεία θα εξυπηρετεί τηλεφωνικά ή με e-mail όλες τις υποθέσεις των μελών μας (πχ. ασφαλιστήρια συμβόλαια).
Σας διαβεβαιώνουμε ότι μόλις ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες μέρες, ο ΣΙΣΑ θα είναι πρώτος στην επαναφορά των αγώνων και εκδηλώσεων που αναμφίβολα συνεισφέρουν στην ευχαρίστηση των μελών & φίλων μας και στην διάδοση της αγάπης για το ιστορικό αυτοκίνητο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε