19/3/20

Ανακοίνωση Σ.Ι.Σ.Α. ...


Αγαπητά μέλη και αγαπητοί φίλοι του συλλόγου μας,

Ένας απο τους βασικούς σκοπούς του ΣΙΣΑ είναι η διοργάνωση καλών αγώνων, για τους οποίους δώσαμε σκληρές μάχες την τελευταία διετία ώστε να κρατηθούν ζωντανοί. Όμως λόγω της πανδημίας του Covid-19 οφείλουμε να αποφύγουμε την έκθεση σε κίνδυνο των μελών μας και φίλων μας, να προστατέυσουμε τις ευπαθείς ομάδες και το κοινωνικό σύνολο γενικότερα και να υπακούσουμε στις οδηγίες του κρατικού μηχανισμού. Ο σύλλογος μας έχει προβεί στις εξής ενέργειες και ανακοινώνει τον παρακάτω προγραμματισμό:

Αγωνιστικά θέματα.
1) Ήδη αναστείλαμε έγκαιρα την εκτέλεση του Pindos Historic Rally, που θα γινόταν 20-22 Μαρτίου και τηρούμε στάση αναμονής έως ότου      ανακοινώσουμε νέα ημερομηνία.
2) Το Ράλλυ Σαλαμίνας που έχει προγραμματισθεί για τις 12 Απριλίου είναι έτοιμο και οι εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση ή την ύφεση του ιού θα μας οδηγήσουν είτε σε αναβολή είτε σε απόφαση βραχυπρόθεσμης υλοποίησης της εκδήλωσης.
3) Το Ράλλυ Classic Acropolis Legends που έχει      προγραμματισθεί για 15-17 Μαίου είναι πλήρως σχεδιασμένο και θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία του. Μάλιστα έχουμε δώσει και προκαταβολή στο Galini Hotel στα Καμένα Βούρλα. Παρομοίως οι εξελίξεις σχετικά με τον ιό Covid-19 θα μας οδηγήσουν σε υλοποίηση ή αναβολή.

Λειτουργία γραμματείας και εντευκτηρίου.
Ο ΣΙΣΑ αναστέλλει μέχρι νεωτέρας την λειτουργία του εντευκτηρίου που δεχόταν φίλους και μέλη κάθε Δευτέρα. Η Γραμματεία θα λειτουργεί μόνον κάθε      Δευτέρα και Πέμπτη 18:00-20:00 και θα δέχεται μόνον έκτακτες περιπτώσεις κατόπιν ραντεβού.
Η Γραμματεία θα εξυπηρετεί τηλεφωνικά ή με e-mail όλες τις υποθέσεις των μελών μας (πχ. ασφαλιστήρια συμβόλαια).
Σας διαβεβαιώνουμε ότι μόλις ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες μέρες, ο ΣΙΣΑ θα είναι πρώτος στην επαναφορά των αγώνων και εκδηλώσεων που αναμφίβολα συνεισφέρουν στην ευχαρίστηση των μελών & φίλων μας και στην διάδοση της αγάπης για το ιστορικό αυτοκίνητο.