28/10/19

1η Φθινοπωρινή Εξόρμηση ΕΛΚΑ ...


Η Ελληνική Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου σε συνεργασία με τον Δήμο Λιβαδειάς σας προσκαλεί στην 1η φθινοπωρινή εξόρμηση - Έκθεση κλασσικών οχημάτων που θα διεξαχθεί στις πηγές κρύας Λιβαδειάς την 3η Νοεμβρίου 2019. Αν θέλετε να δείτε Τρεχούμενα νερά, αιωνόβιους πλάτανους, πέτρινα γεφύρια, νερόμυλους, μικρούς καταρράκτες και τα κλασσικά μας οχήματα να στολίζουν τις όχθες του ποταμού δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 30 Οκτωβρίου!!!!

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης διαμορφώνεται ως εξής:

8:30 συγκέντρωση οχημάτων στον Σ.Ε.Α σταθμό 14  (Λεωφόρος Αθηνών Χαϊδάρι)
9:00 Αναχώρηση σε σχήμα κονβόι διασχίζοντας τις παρακάτω περιοχές Μάνδρα -  Αγ Σωτηρία - Οινόη - Ερυθρές - Θήβα - Λιβαδειά - Πηγές κρύας
10:30 Πιθανή ώρα άφιξης.
Παρκάρουμε τα οχήματα μας στον προκαθορισμένο χώρο  μπροστά στις πηγές όπου ο Δήμος Λιβαδειάς με την συνδρομή της αστυνομίας θα έχουν κρατήσει αποκλειστικά για εμάς, δημιουργώντας έτσι μια στατική έκθεση που θα μπορούμε να θαυμάσουμε τόσο εμείς όσο και οι επισκέπτες, που αναμένονται να είναι πολλοί!!!
11:00 Συγκέντρωση στο καφέ Πάνθεον όπου η θέα είναι μοναδική!!!! Το κατάστημα παρέχει ειδικά για εμάς έκπτωση 20% στις τιμές καταλόγου.
13:00 Φαγητό . Ελεύθερη επιλογή στα παρακείμενα καταστήματα πλησίον των πηγών!!!
17:00 Λήξη εκδήλωσης & ελεύθερη επιστροφή
Δηλώσεις συμμετοχής: elkaclub@hotmail.com
Με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας ΕΔΩ! ή τηλεφωνικά - sms στο 6984953485.
Δηλώνετε μάρκα Αυτοκινήτου, Χρονολογία, πινακίδα και άτομα.
Κόστος συμμετοχής 10€ ανά αυτοκίνητο.