Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Ολυμπία Οδός" & "ΤΡΙΑΙΝΑ" στο P.I.C.K. ...

Το 11ο P.I.C.K. EKO racing 100 έρχεται στην Πάτρα στις 14-15 Σεπτεμβρίου έχοντας στη θέση του Χορηγού Πίστας 4 την Ολυμπία Οδό, ένα από τα σημαντικότερα εθνικά έργα στρατηγικής σημασίας που κατασκευάστηκαν στην Ελλάδα. Η Ολυμπία οδός βρίσκεται στο πλευρό του Διεθνούς Σιρκουί Αγώνων Καρτ στην Πάτρα για 3η συνεχή χρονιά και αποδεικνύει έμπρακτα πως είναι  μια εταιρεία που στηρίζει τις νέες πρωτοβουλίες και ενισχύει τις πρωτοπόρες δράσεις. Η Ολυμπία οδός είναι ο σύγχρονος, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα -Κόρινθος -Πάτρα, συνολικού μήκους 202 χλμ., που συνδέει την Πελοπόννησο με την υπόλοιπη Ελλάδα και την Ευρώπη. Πρόκειται για ένα έργο παραχώρησης διάρκειας 30 ετών, που περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη συντήρηση και τη λειτουργία του αυτοκινητόδρομου. Ο νέος, σύγχρονος και άνετος αυτοκινητόδρομος προσφέρει αναβαθμισμένη και ασφαλή σύνδεση προς τη Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα από και προς το λιμάνι της Πάτρας, τους αρχαιολογικούς χώρους και τις τουριστικές περιοχές. Σήμερα, οι οδηγοί απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, όπως ενημερώσεις για το χρόνο ταξιδιού (τρέχουσα και προβλεπόμενη κυκλοφορία για διάστημα 72 ωρών), συνθήκες κυκλοφορίας και πρόγνωση καιρού. Η Ολυμπία οδός είναι και φέτος παρούσα στην μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Πάτρα. 
Τα καρτ ξανάρχονται στην Πάτρα για 11η χρονιά μαζί με την ΤΡΙΑΙΝΑ, μία εταιρεία που στηρίζει το Διεθνές Σιρκουί Αγώνων Καρτ στην Πάτρα από το 2012 μέχρι και σήμερα. Η ΤΡΙΑΙΝΑ, από τη θέση του Χορηγού Πίστας 1, είναι και φέτος στο πλευρό της μεγάλης διοργάνωσης. Γίνεται σημαντικός αρωγός του 11ου P.I.C.K. EKO racing 100, συμβάλλοντας τόσο στην ανάδειξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού όσο και στην προβολή της Πάτρας και την ανάπτυξή της. Η ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. ιδρύθηκε πριν από περίπου είκοσι πέντε χρόνια από Πατρινούς μηχανικούς με συγκεκριμένο στόχο και όραμα: την ανάδειξη μίας διαφορετικής προσέγγισης στην κατασκευή κυρίως ιδιωτικών ειδικών και μη κτηριακών εγκαταστάσεων και υποδομών. Υιοθετώντας μόνιμο τμήμα μελετών, και εφαρμόζοντας  πάντα καινοτόμες τεχνολογικές και κατασκευαστικές μεθόδους, αλλά και με την ίδρυση θυγατρικών εταιρειών όπως μεταλλικών κατασκευών (ΟΚΤΩ Α.Ε.) και ανάδειξης βιώσιμων τεχνολογιών (ΑΤΡΙΝΙΑ Α.Ε.), η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια επιτυγχάνει την καθετοποίηση της στην παροχή υπηρεσιών κατασκευής ενός έργου. 
Η συγκεκριμένη μεθοδολογία προσδίδει στην ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. μοναδική ευχέρεια και ευελιξία στο να υπεραμύνεται του συμφέροντος του εκάστοτε έργου, από το στάδιο των προμελετών, την παροχή πλήρους παρουσίασης της τελικής πρότασης με φωτορεαλιστικά τεκμήρια, την έγκαιρη πολεοδομική διεκπεραίωση, ως την πιστή εφαρμογή των μελετών, με στόχο την ολοκλήρωση ενός έργου υψηλής ποιότητας  μέσα στα απαιτούμενα χρονοδιαγράμματα αλλά και εντός του προκαθορισμένου κόστους.  
Στην ΤΡΙΑΙΝΑ αρέσει η ακρίβεια και η μεθοδικότητα, στοιχεία που διαπνέουν και το άθλημα των καρτ. Η γνωστή εταιρεία σχεδιασμού και ανάπτυξης τεχνικών έργων και υποδομών δίνει ραντεβού στις 14-15 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Πάτρας για την μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Θα είναι εκεί για άλλη μια φορά, δίπλα στους λάτρεις των καρτ, δίπλα στους δεξιοτέχνες οδηγούς, δίπλα στην Πάτρα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Ανάβαση Πηλίου ...

Με 45 συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί η 1η Ανάβαση Πηλίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί πρώτη φορά σε αυτή τη διαδρομή στον επαρχιακό δρόμο Άνω Λεχωνίων-Μηλέων. Η εκκίνηση ξεκινά από την διασταύρωση του Αγ.Βλασιου και τερματίζει σε 3.2χλμ προς τον Άγιο Γεώργιο που είναι πριν το πέταλο και τη διασταύρωση της Ι.Μ Αγίων Ταξιαρχών. Το Σάββατο το πρωί θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων στην παραλία του Βόλου στο Πανεπιστήμιο όπου το ωράριο είναι 9:00-12:00. Μετά τις 13:00 οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να πάνε προς τη διαδρομή της Ανάβασης και να στήσουν τα service τους. Ο χώρος του σέρβις είναι μετά τη γέφυρα του Παλαιοκάστρου (Πέστροφες). Εκατό μέτρα μετά τα σέρβις αρχίζει το warm up για περίπου 800 μέτρα ώστε να φτάσει στην εκκίνηση. Τα δοκιμαστικά θα αρχίσουν στις 16:00 (Λόγω των εκκλησιαστικών εκδηλώσεων που γίνονται στην Ι.Μ.). Το Σάββατο το βράδυ στις 21:00 θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση στην Κάτω Γατζέα. Εκει θα εκκινήσουν όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα με την παρ

Ανάβαση Πιτίτσας – Χρήστος Μπαντούνας ...

Ο 4ος γύρος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων του 2024, θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Ιουνίου από τον ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών), με την Ανάβαση Πιτίτσας, να είναι για ακόμα μία χρονιά στο καλεντάρι, επιβεβαιώνοντας πως είναι μία από τις πιο αγαπημένες όλων των οδηγών. Ο Αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων. Για το 2024 η Ανάβαση Πιτίτσας θα ονομαστεί «Ανάβαση Πιτίτσας – Χρήστος Μπαντούνας», στην μνήμη του Χρήστου Μπαντούνα που η μοίρα τον πήρε από κοντά μας τόσο νωρίς και άδικα. Μία από τις ιστορικότερες Αναβάσεις της χώρας μας, ρίχνει σημαία εκκίνησης, με την Ανάβαση Πιτίτσας να διεξάγεται από το 1973 και ο τίτλος «στυλοβάτης» του Ελληνικού Πρωταθλήματος δεν είναι άδικος. Ξεκίνησε το 1973 με νικητή τον «Λεωνίδα» που οδηγούσε ένα Πόρσε Καρέρα RSR, με την απόσταση του πρώτου αυτού αγώνα να ήταν 3,8 χιλιόμετρα. Η ανάβαση Πιτίτσας είναι αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος αναβάσεων και ο παλα

Ανάβαση Βαντέ ...

Με 20 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 15 και 16 Ιουνίου η 3η Ανάβαση Βαντέ από την ΑΛΑΧανίων, αγώνας που προσμετράει στο Κύπελλο Αναβάσεων Κρήτης.