19/9/19

Δραστηριότητα Ο.Μ.Α.Θ. ...

Με συνεχόμενους αγώνες συνεχίζεται το πρόγραμμα μηχανοκίνητου αθλητισμού με συνεχόμενους αγώνες.Από το rally Δ.Ε.Θ. που προσμέτρησε σε δύο θεσμούς και τον 3ο αγώνα του Πανσερραϊκού επάθλου Drift & Gp μεταφερόμαστε στο άλλο άκρο της Ελλάδας και στην 1η ανάβαση Τσακώνας στην Καλαμάτα όπου και εκεί ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θα έχει εκπροσώπηση.
Ξεκινώντας από τον 3ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος rally ασφάλτου αλλά και του αντίστοιχου κυπέλλου Βορείου Ελλάδας το rally Δ.Ε.Θ. Οι Παύλος Μπαξεβανάκης-Γρηγόρης Κορίνθιος με Honda Civic Type-R κατέκτησαν την τρίτη θέση στην κατηγορία τους αλλά και στην F2 γεγονός που τους ισχυροποιεί βαθμολογικά στο κυνήγι του κυπέλλου ασφάλτου Βορείου Ελλάδας. Άτυχοι στάθηκαν οι Θανάσης Τσιτσιγιάννης-Αλεξία Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα χάνοντας ένα σίγουρο βάθρο στην κατηγορία τους.


Στις Σέρρες και στον 3ο αγώνα του Πανσερραϊκού επάθλου Drift & Gp ο Σπύρος Μόσιος με το Custom Lotus 7 Replica δεν συνάντησε αντίσταση σημειώνοντας όχι μόνο την πρώτη θέση στην κατηγορία του αλλά και τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας.


Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην Καλαμάτα όπου θα διεξαχθεί ο 4ος αγώνας του κυπέλλου αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος η 1η ανάβαση Τσακώνας όπου θα συμμετάσχει ο Γιάννης Πλάγος με Honda Civic Type-R.Ο πρωταθλητής ασφάλτου 2018 θα συμμετάσχει στον πρώτο του αγώνα για το 2019 έχοντας ως στόχο μια καλή εμφάνιση.


Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην Καλαμάτα καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.