19/6/19

9ο "Laser Derma Med" Rally Sprint Αιγίου ...


Στις 20 και 21 Ιουλίου η όμορφη πόλη του Αιγίου για ένατη χρονιά θα φιλοξενήσει αγώνα ράλλυ αυτοκινήτων. Το διήμερο 9ο "Laser Derma Med” ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ διοργανώνεται από το τοπικό Αθλητικό Σωματείο ΑΛΜΑ (Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) Αιγίου και κέντρο του αγώνα θα είναι η πλατεία Υψηλών Αλωνίων.
Στην πλατεία το Σάββατο το βράδυ θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα. Επίσης εκεί θα βρίσκονται και τα σέρβις των αγωνιστικών ομάδων τις δύο μέρες του αγώνα, δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν την προετοιμασία των αγωνιστικών οχημάτων από τους μηχανικούς. 
Η αγωνιστική Ειδική Διαδρομή θα είναι το οδικό τμήμα από την έξοδο του χωριού Φτέρη, περνά τα χωριά Πυργάκι και Αχλαδιάς έως την είσοδο του χωριού Σελινούντας. Όπως καταλαβαίνετε η διαδρομή αυτή είναι κατηφορική, το Σάββατο θα είναι και νυχτερινή, κάτι που ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας για τα αγωνιστικά πληρώματα και αυξάνει το θέαμα για τους θεατές.


Η σχεδίαση του περσινού αγώνα, που σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών στα πλαίσια του θεσμού και το γεγονός ότι η ΑΛΜΑ δέχτηκε πολλά θετικά σχόλια για αυτήν, θα ακολουθηθεί και φέτος με μερικές βελτιώσεις. Κύριο μέλημα της ΑΛΜΑ Αιγίου είναι να προσφέρει έναν ασφαλή και απολαυστικό αγώνα, τόσο για τα πληρώματα όσο και για τους θεατές.
Φέτος αναμένεται να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή αγωνιζομένων και προσέλευση περισσότερων θεατών, μιας και λόγω καλοκαιριού η Αιγιάλεια μπορεί να αποτελέσει ένα υπέροχο διήμερο για εκδρομή, δίνοντας την ευκαιρία για διασκέδαση και μπάνιο στις πεντακάθαρες παραλίες της.
Η μεγάλη και απαιτητική αυτή διοργάνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την συμβολή και βοήθεια του Δήμου Αιγιαλείας, των φορέων και υπηρεσιών αυτού, καθώς και τους υποστηρικτές και χορηγούς. Κάθε χρόνο δίπλα μας βρίσκεται το ΝΠΔΔ Αιγιαλείας που μας στηρίζει οικονομικά και υλικά. Επίσης φέτος ο αγώνας παίρνει την ονομασία του από τον μέγα χορηγό “Laser Derma Med”, το κέντρο αισθητικής ιατρικής και αποτρίχωσης laser (βλ. laserdermamed.gr), όπου εξασφάλισε την δωρεάν διαμονή για τα πληρώματα που θα συμμετάσχουν εκτός νομού Αχαΐας. Ακόμα κοντά μας είναι και η BKP Cars and Racing Team και το Ρεκτιφιέ ΟΤΕΜ. 
Αυτήν την περίοδο σε εξέλιξη βρίσκεται η δημιουργία του σχετικού εντύπου που θα κυκλοφορήσει στην Αιγιάλεια τις ημέρες του αγώνα, όπου σε αυτό υπάρχουν όλες οι σχετικές πληροφορίες του αγώνα  καθώς και οι καταχωρήσεις των χορηγών οι οποίοι βοηθούν στα έξοδα του αγώνα.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΑΛΜΑ, αλλά και αυτούς που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον!
Η ενημέρωσή σας για ότι νεότερο θα είναι συνεχής στο επόμενο χρονικό διάστημα, μέσω δελτίων τύπου. Επίσης θα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και σχετικά έγγραφα για τον αγώνα στην ιστοσελίδα του Αθλητικού Σωματείου μας www.alma-aigiou.gr.

Ένας συναρπαστικός αγώνας-πρόκληση για κάθε γνήσιο Rallyman!!!