Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

3o Moonlight Heritage - Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π. ...


Ο Σύλλογος Φίλων Ιδιοκτητών Παλαιών Οχημάτων Πελοποννήσου (Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π.) διοργανώνει το «3o Moonlight Heritage» για κλασσικά / ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πύργου καλύπτοντας μια απόσταση 90 χλμ περίπου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όμορφες διαδρομές και χωριά της περιοχής κάτω από το σεληνόφως. 
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει τις τετράτροχες και δίτροχες "κυρίες" του παρελθόντος τόσο πριν την εκκίνηση στην Πλατεία Δικαστηρίων στον Πύργο όσο και κατά μήκος της διαδρομής σε Πράσινο, Φωναΐτικα, Βροχίτσα, Χειμαδιό, Σόπι, Καράτουλα, Μουζάκι, Κουτσοχέρα, Λάνθι, κ.α. καθώς και μετά τον τερματισμό.
Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, κατασκευής από 01.01.1931 έως και 31.12.1989, όπως επίσης και Potentially Historic/ Youngtimer οχήματα κατασκευής έως 31.12.1999 των οποίων η επιλογή έγκειται στην κρίση του διοργανωτή, σύμφωνα με τον κανονισμό της εκδήλωσης.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο «3o Moonlight Heritage» πρέπει να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής τους και να καταβάλουν το Δικαίωμα Συμμετοχής (70€ ανά 2μελές πλήρωμα) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 στα Γραφεία του Συλλόγου (οδός Γερμανού 40 - Τηλ. & fax: 2621028650) ή στον Τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου στην Τράπεζα Πειραιώς. 
Για συμμετοχές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν καθημερινά το Γραφείο της Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π. ώρες 19:00-21:00 καθώς και όλες τις ώρες μέσω της σελίδας του Συλλόγου στο facebook και στο e-mail: sfipop@gmail.com.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Ανάβαση Πηλίου ...

Με 45 συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί η 1η Ανάβαση Πηλίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί πρώτη φορά σε αυτή τη διαδρομή στον επαρχιακό δρόμο Άνω Λεχωνίων-Μηλέων. Η εκκίνηση ξεκινά από την διασταύρωση του Αγ.Βλασιου και τερματίζει σε 3.2χλμ προς τον Άγιο Γεώργιο που είναι πριν το πέταλο και τη διασταύρωση της Ι.Μ Αγίων Ταξιαρχών. Το Σάββατο το πρωί θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων στην παραλία του Βόλου στο Πανεπιστήμιο όπου το ωράριο είναι 9:00-12:00. Μετά τις 13:00 οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να πάνε προς τη διαδρομή της Ανάβασης και να στήσουν τα service τους. Ο χώρος του σέρβις είναι μετά τη γέφυρα του Παλαιοκάστρου (Πέστροφες). Εκατό μέτρα μετά τα σέρβις αρχίζει το warm up για περίπου 800 μέτρα ώστε να φτάσει στην εκκίνηση. Τα δοκιμαστικά θα αρχίσουν στις 16:00 (Λόγω των εκκλησιαστικών εκδηλώσεων που γίνονται στην Ι.Μ.). Το Σάββατο το βράδυ στις 21:00 θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση στην Κάτω Γατζέα. Εκει θα εκκινήσουν όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα με την παρ

Ανάβαση Πιτίτσας – Χρήστος Μπαντούνας ...

Ο 4ος γύρος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων του 2024, θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Ιουνίου από τον ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών), με την Ανάβαση Πιτίτσας, να είναι για ακόμα μία χρονιά στο καλεντάρι, επιβεβαιώνοντας πως είναι μία από τις πιο αγαπημένες όλων των οδηγών. Ο Αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων. Για το 2024 η Ανάβαση Πιτίτσας θα ονομαστεί «Ανάβαση Πιτίτσας – Χρήστος Μπαντούνας», στην μνήμη του Χρήστου Μπαντούνα που η μοίρα τον πήρε από κοντά μας τόσο νωρίς και άδικα. Μία από τις ιστορικότερες Αναβάσεις της χώρας μας, ρίχνει σημαία εκκίνησης, με την Ανάβαση Πιτίτσας να διεξάγεται από το 1973 και ο τίτλος «στυλοβάτης» του Ελληνικού Πρωταθλήματος δεν είναι άδικος. Ξεκίνησε το 1973 με νικητή τον «Λεωνίδα» που οδηγούσε ένα Πόρσε Καρέρα RSR, με την απόσταση του πρώτου αυτού αγώνα να ήταν 3,8 χιλιόμετρα. Η ανάβαση Πιτίτσας είναι αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος αναβάσεων και ο παλα

Ανάβαση Βαντέ ...

Με 20 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 15 και 16 Ιουνίου η 3η Ανάβαση Βαντέ από την ΑΛΑΧανίων, αγώνας που προσμετράει στο Κύπελλο Αναβάσεων Κρήτης.