17/4/19

Τα νέα του ΟΜΑΘ ...


Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού με δύο rallies σε δύο συνεχόμενες Κυριακές όπου οι αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ. θα έχουν ισχυρή παρουσία.Έτσι μετά το Rally Αχαιός όπου συμμετείχαν 2 αθλητές του σωματείου σειρά παίρνει το Rally Sprint Φίλιππος που προσμετρά στο ανανεωμένο και άκρως ενδιαφέρον κύπελλο ασφάλτου Βορείου Ελλάδος με τέσσερις αθλητές του Όμιλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να συμμετέχουν στον αγώνα.


Ξεκινώντας από το Rally Αχαιός οι Κλεάνθης Νικολουδάκης και Γιάννης Μόσχος με Citroen Saxo συμμετείχαν στην κατηγορία C6 όπου και κατέκτησαν την δεύτερη θέση στην κατηγορία τους ενώ κέρδισαν και την πρώτη ειδική στην καριέρα τους στον πρώτο τους αγώνα σε βρεγμένο οδόστρωμα.
Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην Βέροια και στο Rally Sprint Φίλιππος όπου θα συμμετάσχουν τέσσερις αθλητές του σωματείου.


Στην κατηγορία C3 θα συμμετάσχουν οι Παύλος Μπαξεβανάκης – Γρηγόρης Κορίνθιος με ένα Honda Civic Type-R Ep3.Παύλος και Γρηγόρης θα συνυπάρξουν ως πλήρωμα για πρώτη φορά από το 2016 και για πρώτη φορά με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αντιμετωπίζοντας έντονο ανταγωνισμό στην πολυπληθέστερη κατηγορία του αγώνα.


Στην κατηγορία C5 θα συμμετάσχουν οι Θανάσης Τσιτσιγιάννης και Αλεξία Τσιτσιγιάννη με το ανανεωμένο Citroen Saxo που επανέρχονται ως πλήρωμα έπειτα από το διάλειμμα του 2018 σε μία κατηγορία που μετράει λίγες μεν αλλά ποιοτικές συμμετοχές.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στο Rally Αχαιός και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Rally Sprint Φίλιππος καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.