11/4/19

Αυλαία για το 1ο MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος ...


Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος by Hertz, που φιλοξενήθηκε στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στο Ρέντη από την Κυριακή 31 Μαρτίου έως και την Τρίτη 2 Απριλίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Θάνος Βούρδας, πλαισιωμένος από τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Χρήστου Καπάταη, τον Πρόεδρο ΟΚΑΑ κ. Μιχάλη Μυτιληνάκη, τον Δήμαρχο Νικαίας – Α.Ι. Ρέντη κ. Γιώργου Ιωακειμίδη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημοσθένη Σταματάτο. Παρά τις αντιξοότητες του καιρού, το 1ο MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος by Hertz κατάφερε να πετύχει τον βασικότερο στόχο του, προσελκύοντας στοχευμένα το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι συμμετέχουσες εταιρίες, δικαιώνοντας την απόφαση της διοργανώτριας Future Events για μία έκθεση ακριβώς στο σημείο που χτυπά η καρδιά των εμπορευματικών μεταφορών, σε ένα κομβικό εμπορικό σημείο απ’ το οποίο περνούν καθημερινά περισσότερα από 4.000 επαγγελματικά οχήματα.
Στο 1ο MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος by Hertz δυναμική ήταν η συμμετοχή των Ελλήνων εισαγωγέων & αντιπροσώπων επαγγελματικών αυτοκινήτων, οι οποίοι  παρουσίασαν τις γνωστές αλλά και τις νέες τους προτάσεις, προσφέροντας εξαιρετικές προσφορές και ειδικές τιμές κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Έτσι, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να θαυμάσουν από κοντά τα τελευταία μοντέλα των αγαπημένων τους οχημάτων, αλλά να κλείσουν και πολύ προσοδοφόρα deals για τις επιχειρήσεις τους.
VAN, vanette, pick-up, ελαφρά και μεσαία φορτηγά, ψυγεία, ειδικές κατασκευές, περονοφόρα και ανυψωτικά μηχανήματα καθώς και μεταχειρισμένα επαγγελματικά οχήματα, έστησαν ένα ενδιαφέρον σκηνικό στο 1ο MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος. Ξεχωριστή και η παρουσία του μεγάλου χορηγού Hertz Autohellas που παρουσίασε τις ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις της εταιρίας, Rent a Van, Hertz AdVANtage και Ενοικίασης Mηχανημάτων.  
Όπως σε κάθε επαγγελματική προσπάθεια, έτσι και σε αυτή, με την πολύτιμη εμπειρία της πρώτης φοράς, η Future Events ήδη ξεκινά δυναμικά την προετοιμασία της για το επόμενο και ακόμα περισσότερα υποσχόμενο MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος, το 2020.