Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1ος Αγώνας Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2019 ...


Η αγωνιστική χρονιά του 2019 ξεκινάει δυναμικά με τον 1ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας και το Hellenic Time Trial Challenge στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, στις 2-3 Μαρτίου.
Μετά από το εντυπωσιακό φινάλε του περσινού πρωταθλήματος, οι οδηγοί και οι φίλοι του σπορ είναι έτοιμοι να γεμίσουν και πάλι την πίστα των Μεγάρων για την 1η φετινή αγωνιστική συνάντηση, που παράλληλα είναι και η 3η για τη Super Season 2018-2019. Πρόκειται για τον θεσμό που θεσπίστηκε με πρωτοβουλία της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής και θα αναδείξει τον Υπερπρωταθλητή κάθε κατηγορίας, με τους νικητές να κερδίζουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα του 2020.
Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου λοιπόν, στα Μέγαρα θα δούμε να μάχονται αγωνιστικά των Ομάδων Ν, Α και Ε, όμορφα Ιστορικά και τα πανίσχυρα αυτοκίνητα της Formula Saloon. Σε αυτήν υπάρχει η ήδη επιβεβαιωμένη συμμετοχή ενός ακόμη supercar, που θα βρεθεί δίπλα στη Lamborghini Huracan Super Trofeo, τη Ferrari 458 Challenge και το Ford Fiesta 2.0 Turbo που είχαμε απολαύσει πέρσι. 
Παράλληλα με τον αγώνα ταχύτητας θα διεξαχθεί και ο 1ος αγώνας του επάθλου ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge 2019, με τις πολύ ανταγωνιστικές κατηγορίες Stock, Sport και Extreme και το ξεχωριστό έπαθλο Clio Cup. Υπενθυμίζεται ότι και οι οδηγοί του HTTC συγκεντρώνουν βαθμούς για τη δική τους Super Season 2018-2019.


Την Παρασκευή 1 Μαρτίου το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων θα διοργανώσει ολοήμερο trackday, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να ρυθμίσουν τα αυτοκίνητά τους. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στην πίστα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του αγώνα, ενώ οι ομάδες θα μπορούν ήδη να διαμορφώσουν το χώρο τους στα pits και να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους να διανυκτερεύσουν στην πίστα.
Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι και για αυτό τον αγώνα υπάρχει η δυνατότητα διαμονής σε απόσταση 25 km από την πίστα με πολύ χαμηλό κόστος. Το ξενοδοχείο IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίου στο Αλεποχώρι διαθέτει τα δωμάτιά του στους συμμετέχοντες στην προνομιακή τιμή των €30/δωμάτιο για το Σάββατο 2 Μαρτίου. Ταυτόχρονα, για κάθε κράτηση προσφέρει μία ΔΩΡΕΑΝ διανυκτέρευση για την Παρασκευή 1 Μαρτίου. Για κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίου στα τηλέφωνα 6932428989 και 2105770879.
Την ημέρα του αγώνα, το εισιτήριο για τους θεατές έχει οριστεί στα €5. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη λέσχη μας:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α