22/1/19

Αρχαιρεσίες και πίτα ΣΦΙΠΟΠ ...


Με συμμετοχή πλήθους μελών, εκπροσώπων άλλων λεσχών αλλά και απλών φίλων του κλασσικού αυτοκινήτου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20/1 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΦΙΠΟΠ. 
Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και το κλίμα περιορισμού μετακινήσεων λόγω... ΚΥΑ, αρκετοί ήταν αυτοί που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση με τα κλασσικά τους οχήματα. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό. Την λέσχη τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΕΟ ΦΙΛΠΑ κος Βερναρδάκης, ο Γ. Γραμματέας της ομοσπονδίας κος Μυλωνογιάννης , ο κος Λυμπέρης Παπάζογλου απο τον ΣΙΣΑ, ενώ χαιρετισμό απέστειλε εκ μέρους του AC3 και ο κύριος Απόστολος Λακασάς. Τα μέλη ενημερώθηκαν από το ΔΣ της λέσχης για τα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς, τον προγραμματισμό της επόμενης και για τις εξελίξεις στο χώρο. Ο Κος Βερναρδάκης ενημέρωσε σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της αναθεωρησης της ΚΥΑ, ενώ σχολίασε διάφορες φήμες/διαρροές σχετικά με αυτή.
Το τυχερό φλουρί της πίτας που προσέφερε για άλλη μια χρονιά το Ζαχαροπλαστείο ΛΙΝΤΟ βρέθηκε στο κομμάτι του κου Πανόπουλου, ο οποίος έλαβε σαν δώρο ένα βάζο με χαραγμένα τα αρχικά του Συλλόγου και τα χρόνια δραστηριότητας του, προσφορά της SP Tableware του κου Παπάζογλου.
Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. με επανεκλογή του κου Νίκου Διαμαντόπουλου στη θέση του προέδρου, και με ένα νέο ΔΣ που απαρτίζεται τόσο από έμπειρους όσο και από νεότερους με όρεξη για δουλειά.
Αντιπρόεδρος: Δρακουλης Παύλος
Γραμματέας: Αποστολόπουλος Σπύρος
Ταμίας: Σπυροπουλος Παναγιωτης
Μέλη: Λίβανος Αθανάσιος, Κατεβας Διονυσης, Πιρπυρής Κωνσταντίνος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και μέλος Γιάννη Φωτεινογιαννόπουλο, ιδιοκτήτη του cafe "...στου Βαγγέλη" για τη φιλοξενία της εκδήλωσης.

Καλή και δημιουργική νέα χρονιά!!