Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Time Speed Distance Regularity Rally ...


O AC3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργάνωσε με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α.) και υπό την Αιγίδα του Δήμου Φυλής, το Time Speed Distance Regularity Rally το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018. 
Το T.S.D. Regularity Rally σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από 2 έμπειρες λέσχες κατόπιν άψογης συνεργασίας κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων. Ήταν μία εκδήλωση έξω από τα συνηθισμένα, που αποσκοπούσε στην οδηγική απόλαυση και ευχαρίστηση των πληρωμάτων. Παρά τις αρχικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ο καιρός τελικά περιορίστηκε σε ελαφριά βροχή και ομίχλη ανεβάζοντας τον βαθμό δυσκολίας, αλλά δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα αφού πληρώματα και αυτοκίνητα ήταν σωστά προετοιμασμένα.
Στην αφετηρία στη Φυλή βρέθηκαν 49 πληρώματα όπου έλαβαν εκκίνηση από τον Δήμαρχο Δήμου Φυλής στις 11:00, παρουσία κατοίκων και φίλων του ιστορικού αυτοκινήτου. Το επίπεδο συναγωνισμού ήταν πολύ υψηλό αφού η λίστα συμμετοχών περιελάμβανε συμμετοχή από το Βέλγιο, όλους τους πρωταγωνιστές του Ελληνικού Πρωταθλήματος Regularity, αρκετοί εξ αυτών με εμπειρία αγώνων του εξωτερικού και μάλιστα 8 συμμετέχοντα πληρώματα ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στο διεθνούς φήμης Rallye Monte Carlo Historique 2019.
Kατά την διάρκεια του αγώνα υπήρχαν συνεχείς ανακατατάξεις και ενδιαφέρον μέχρι τον τερματισμό στη Φυλή, για τις 6 πρώτες θέσεις που είχαν προκηρυχτεί έπαθλα . Νικήτες αναδείχθηκαν: Κονταράτος Θ. - Ιατρίδης Ι. Porsche 911 και ακολούθησαν, Μητρόπουλος Κ. - Γεωργιού Α. Μini Cooper, Κουνέλης Δ. – Κουνέλης Α. Mini Cooper, Μουστάκας Σ. - Μουστάκας M. Datsun 240Z, Λάμαρης Χ. – Φονσός Φ. Mini Cooper, Γεωργακόπουλος Γ. – Χατζης Χ. Morris Mini. Στην κατάταξη για αυτοκίνητα χωρίς συνδεδεμένα όργανα απόστασης – χρόνου πρώτοι τερμάτισαν Μάρκος Γ. – Αμπελιώτης Λ. ΒΜW E30 και ακολούθησαν Καρώνης Ι. – Βανετσάνου Α. Lancia Fulvia, Μπογιατζής Β. – Απίστολας Γ. Autobianchi A112.
Ο Αντιδήμαρχος Φυλής που πραγματοποίησε την απονομή επάθλων στους νικητές και διακριθέντες δήλωσε ενθουσιασμένος και ότι επιθυμία του Δήμου είναι να επαναληφθεί η εκδήλωση και του χρόνου, όπως ζητήθηκε και από πολλά πληρώματα, που πλέον αποτελεί και επιδίωξη της οργανωτικής επιτροπής.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Φυλής για την στήριξη και την άψογη συνεργασία και τους υποστηρικτές μας www.classicautogarage, www.sptableware για τα δώρα που προσέφεραν σε διακριθέντα πληρώματα. Εκτός από τα μέλη των Σ.Ι.Σ.Α και AC3 που συμμετείχαν ευχαριστούμε επίσης τα πληρώματα από τις λέσχες, ΦΙΛΠΑ, ΣΦΙΠΟΠ, Microcars, ΑΣΜΑ, ΑΛΑΛ, Α.Π.Π.Λ.Ε καθώς και CMC, VVFClassicTeam, SP Tableware, Kyriakoulis R.T., Capitol που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους. 

Και του χρόνου!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Στην Δημητσάνα με τον φακό ...

 

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ