Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυλαία με φόντο τη γέφυρα του Ρίου ...


Οι Πρωταθλητές του Valvoline Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2018 θα αναδειχθούν το προσεχές διήμερο (10-11 Νοεμβρίου) στην κλασική και λαοφιλή Ανάβαση Πιτίτσας, στην Πάτρα, που φιλοξενεί τον 8ο και τελευταίο γύρο του φετινού θεσμού.
Ο αγώνας της Αχαΐας, που αποτελεί επίσης και τον 4ο και τελευταίο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδας, βρίσκεται 8 χιλιόμετρα βόρεια της Πάτρας και προσφέρει το μοναδικό φόντο της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου - μαζί με το θέαμα που επιφυλάσσουν συνολικά 88 αγωνιζόμενοι της μακροσκελούς λίστας συμμετοχών.


Οι οδηγοί των κατηγοριών Α, Ε, Ν, της Formula Saloon και των Ιστορικών αυτοκινήτων, θα δώσουν μια εντυπωσιακή μάχη με τα χρονόμετρα, στον αγώνα που διοργανώνει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών, ενώ το εντυπωσιακό φινάλε επιφυλάσσει τις συναρπαστικές πλαγιολισθήσεις δύο αγωνιζόμενων με αυτοκίνητα Drift.
Σχετικά με το πρόγραμμα, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου οι χρονομετρημένες δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 11:30 το πρωί, έπειτα από τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο. Το πρώτο από τα δύο σκέλη του αγώνα, την επόμενη μέρα, Κυριακή 11 Νοεμβρίου, θα αρχίσει στις 10:00. Ο δρόμος της Ανάβασης θα κλείσει για τους θεατές, και τις δύο ημέρες, μία ώρα νωρίτερα.

Οι Συμμετοχές ΕΔΩ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Στην Δημητσάνα με τον φακό ...

 

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ