8/11/18

Συμμετοχές Αθλητών Ο.Μ.Α.Θ. ...


Με τον Νοέμβριο να έχει κάνει την εμφάνιση του είναι φανερό πως οδεύουμε προς τους τελευταίους αγώνες της χρονιάς.Έτσι μετά τον τελευταίο αγώνα του κυπέλλου αναβάσεων βορείου Ελλάδας την ανάβαση Ελασσόνας όπου συμμετείχαν 8 αθλητές του σωματείου και τον τελυτείο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος χώματος όπου συμμετείχε 1 αθλητής του σωματείου συνεχίζουμε με τον τελευταίο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων την ανάβαση Πιτίτσας. 


Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θα δώσει το παρών και εκεί με τον Γιώργο Μαγγιδά να κυνηγάει το όνειρο στην πρώτη του πλήρη εμπλοκή στον θέσμο.


Ξεκινάμε από ένα ιστορικό αγώνα το Rally Καίτη Κυρίτση με τον Άλκη Ρέντη να συμμετέχει στο πλευρό του ΑΡΜΑ (κατά κόσμο Νίκο Χριστοδουλόπουλο) με MG ZR 105.Αν και πρώτη φορά ως πλήρωμα και με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο  κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμό ειδική με την ειδική με αποκορύφωμα την δεύτερη θέση στην Power Stage που σε συνδυασμό με την πέμπτη θέση στην C6 παρά την ποινή των τεσσάρων λεπτών εξασφάλισαν στον οδηγό τον τίτλο του πρωταθλητή χώματος στην C6.
Συνεχίζουμε με την ανάβαση Ελασσόνας με τους αθλητές του σωματείου να ανεβαίνουν στο βάθρο σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχαν.Πιο συγκεκριμένα η κατηγορία έως 1400 κ.εκ. και η κλάση Ε9 ήταν υπόθεση του Ο.Μ.Α.Θ. με τον Μιχάλη Παρασκευά να καταλαμβάνει την πρώτη θέση έπειτα από μάχη με τον Άγγελο Μπατσίλα που τερμάτισε για λίγο δεύτερος στην μονομαχία των δύο Suzuki Swift.
Στην κατηγορία 1400-1600 κ.εκ. ο Βασίλης Ανάγνου με Citroen Saxo είδε ένα λάθος να του στερεί την πρώτη θέση στην κατηγορία κατατάσσοντας τον δεύτερο για μόλις ένα δευτερόλεπτο διαφοράς από τον πρώτο.Διάκριση είχαμε και για τον Παναγιώτης Αναστασίου με Peugeot 106 που ήταν ο ταχύτερος οδηγός με αυτοκίνητο της κατηγορίας Ν πιστοποιώντας σε ένα ακόμα αγώνα την ταχύτητα του.Η Αλεξία Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo κινήθηκε σε αξιοπρεπείς ρυθμούς την Κυριακή παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε το Σάββατο ενώ ο Γιώργος Σανίδας με Peugeot 306 συνεχίζει να βελτιώνει εαυτόν και αυτοκίνητο σε κάθε αγώνα.


Τέλος στην Formula Saloon o Δημήτρης Μπερτζέμης με B.M.W. M3 E36 βελτίωσε στα σημεία τις περσινές του επιδόσεις καταφέρνωντας να πάρει την πρώτη θέση στην έντονα ανταγωνιστική κατηγορία των ατμοσφαιρικών την ώρα που στα turbo ο Γρηγόρης Κορίνθιος με Seat Leon Cupra R αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα το διήμερο που δεν του επέτρεψαν να κάνει τους χρόνους που μας έχει συνηθίσει.
Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην ανάβαση Πιτίτσας όπου ο Γιώργος Μαγγιδάς με Peugeot 106 στην πρώτη του χρονιά πλήρους εμπλοκής βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Ε10 και διεκδικεί με αξιώσεις την δεύτερη σε ένα αγώνα που αναμένεται να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό για το βάθρο όχι μόνο του αγώνα αλλά και του πρωταθλήματος.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν σε Ελασσόνα και Κόρινθο και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην ανάβαση Πιτίτσας καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.