Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1ο Regularity Rally Βοστίτσα ...


Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινά η πορεία της ΑΛΜΑ στους δρόμους του ιστορικού αυτοκινήτου. Αριθμός συμμετοχών ρεκόρ για φέτος στα Regularity Rally του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Δεύτερο ρεκόρ για την ΑΛΜΑ φέτος, μετά το πρώτο ρεκόρ συμμετοχών του "8ου Πύργος Cafe-Bar Rally Sprint Αιγίου" τον Ιούνιο.  
Το "1ο Regularity Rally Βοστίτσα" αποτελεί τον πρώτο αγώνα πανελληνίου πρωταθλήματος που διοργανώνεται από Αχαϊκό Σωματείο και οι συμμετοχή τόσο των Αχαιών όσο και πληρωμάτων από όλη την Ελλάδα είναι παραπάνω από ενθαρρυντική.
Ένας αγώνας που αγκαλιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο από την τοπική κοινωνία και η συνεισφορά τόσο της αγοράς του Αιγίου αλλά και των φορέων ήταν καταλυτική. Στις συμμετοχές του αγώνα θα συμμετάσχει και ο δήμαρχος της πόλης του Αιγίου κ.Παναγόπουλος Θανάσης με το προσωπικό του αυτοκίνητο αντίκα και θα σημάνει την έναρξη του αγώνα. Ο αγώνας θα εκκινήσει από την πλατεία των Υψηλών Αλωνιών και τα αυτοκίνητα θα κινηθούν στο ορεινό οδικό δίκτυο Αιγιαλείας - Ακράτας - Καλαβρύτων διανύοντας συνολικά 145χλμ. Πρόκειται για ένα Ράλλυ χρονικής ακρίβειας και όχι ταχύτητας.

Πρόγραμμα Κυριακή 18-11-2018
8-10 Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος (Υψηλά Αλώνια)
10:30 Εκκίνηση πρώτου αυτοκινήτου από την πλατεία
13:00 - 14:00 Στάση στα Καλάβρυτα
15:30 Τερματισμός πρώτου αυτοκινήτου (Υψηλά Αλώνια)
16:30 Απονομή, τόπος Υψηλά Αλώνια Αίγιο


Μεγάλος Χορηγός του αγώνα είναι το ΠΥΡΓΟΣ cafe-bar στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων.
Χορηγοί: OIKONOMOY FUELS (πρατήριο καυσίμων)
AUTOVISION KTEO ΑΙΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων)
Υπό την Αιγίδα: ΝΠΔΔ Δήμου Αιγιαλείας

Σας περιμένουμε όλους στο μπαλκόνι των Υψηλών Αλωνίων για να θαυμάζουμε αυτά τα υπέροχα και σπάνια αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν στο "1ο Regularity Rally Βοστίτσα".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

23η Ανάβαση Δημητσάνας / Αποτελέσματα ...

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ

Οι Γερμάνοι ξανάρχονται ...

Αν και οι εκθέσεις έχουν πάψει από καιρό να αποτελούν σημείο αναφοράς της αυτοκινητοβιομηχανίας, η φετινή γαλλική μπιενάλε που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές φθινόπωρο μεταξύ 14 και 20 Οκτωβρίου, δείχνει να επαναπροσελκύει ευρωπαίους κατασκευαστές που δεν την είχαν «τιμήσει» με την παρουσία τους το 2022 οπότε και η διοργάνωση περιορίστηκε στους αυτόχθονες κατασκευαστές και ορισμένες παρουσίες εξ Ασίας. Αντιθέτως στην φετινή διοργάνωση θα δώσει το παρών ο όμιλος VW ο οποίος με βάση τις σχετικές ανακοινώσεις θα συμμετέχει με τις φίρμες VW, Audi και Skoda ενώ το γερμανικό μπλοκ θα εκπροσωπήσει και ο όμιλος BMW τόσο με την ομώνυμη φίρμα όσο και με την ΜΙΝΙ. Αυτονόητα από τη διοργάνωση της Πόλης του Φωτός δεν θα λείψουν οι γάλλοι κατασκευαστές με την Renault να έχει ήδη δηλώσει την παρουσία των Renault/Ampere, Dacia και Alpine ενώ ο όμιλος Stellantis θα έχει πλήρη γαλλική εκπροσώπηση με τις Citroen, DS και Peugeot να συμμετέχουν. Την συμμετοχή της έχει ανακοινώσει ήδη και η KIA ενώ προς το