Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στην εκκίνηση της ασφάλτου ...


Η κακοκαιρία που έπληξε την πόλη της Λαμίας δεν εμπόδισε τις προετοιμασίες του ασφάλτινου Ράλλυ Φθιώτιδος, κι έτσι όλα είναι έτοιμα για την αγωνιστική δράση του σαββατιάτικου πρώτου εκ των δύο αγώνων του προσεχούς διημέρου, 2ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου 2018.
Συνολικά 21 από τα 22 πληρώματα -καθώς δεν εμφανίστηκε η συμμετοχή με τον αριθμό 6- πέρασαν τον Τεχνικό Έλεγχο στις εγκαταστάσεις του Group Καρέλλης, στην είσοδο της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας, και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης για την πανηγυρική εκκίνηση.
Με την παρουσία πλήθους κόσμου, που αγκάλιασαν και πάλι το Ράλλυ Φθιώτιδος, εκ μέρους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας την εκκίνηση στους αγωνιζόμενους έδωσε ο κ. Θύμιος Καραΐσκος και εκ μέρους του Δημάρχου Λαμιέων η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Βίβιαν Αργύρη και επίσης ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Λάμπρου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Δημάρχου μας. Επίσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος κ. Αθανάσιος Κυρίτσης, και πλήθος άλλων.


Η αγωνιστική δράση του ασφάλτινου Ράλλυ Φθιώτιδος περιλαμβάνει το Σάββατο 12/5 δύο loops των κλασικών Ειδικών Διαδρομών της Καλοσκοπής και της Παύλιανης-Σκάμνου, μήκους 13,17 και 19,05 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Η πρώτη εξ αυτών ξεκινά στις 10:08 το πρωί. Μετά από 64,44 αγωνιστικά χιλιόμετρα, οι αγωνιζόμενοι θα γυρίσουν στις 15:22 στην πλατεία Ελευθερίας για τον τερματισμό, ενώ η απονομή των επάθλων θα γίνει στις 17:30 στο «Vento Cafe».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ

Στην Δημητσάνα με τον φακό ...