12/5/18

Στην εκκίνηση της ασφάλτου ...


Η κακοκαιρία που έπληξε την πόλη της Λαμίας δεν εμπόδισε τις προετοιμασίες του ασφάλτινου Ράλλυ Φθιώτιδος, κι έτσι όλα είναι έτοιμα για την αγωνιστική δράση του σαββατιάτικου πρώτου εκ των δύο αγώνων του προσεχούς διημέρου, 2ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου 2018.
Συνολικά 21 από τα 22 πληρώματα -καθώς δεν εμφανίστηκε η συμμετοχή με τον αριθμό 6- πέρασαν τον Τεχνικό Έλεγχο στις εγκαταστάσεις του Group Καρέλλης, στην είσοδο της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας, και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης για την πανηγυρική εκκίνηση.
Με την παρουσία πλήθους κόσμου, που αγκάλιασαν και πάλι το Ράλλυ Φθιώτιδος, εκ μέρους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας την εκκίνηση στους αγωνιζόμενους έδωσε ο κ. Θύμιος Καραΐσκος και εκ μέρους του Δημάρχου Λαμιέων η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Βίβιαν Αργύρη και επίσης ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Λάμπρου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Δημάρχου μας. Επίσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος κ. Αθανάσιος Κυρίτσης, και πλήθος άλλων.


Η αγωνιστική δράση του ασφάλτινου Ράλλυ Φθιώτιδος περιλαμβάνει το Σάββατο 12/5 δύο loops των κλασικών Ειδικών Διαδρομών της Καλοσκοπής και της Παύλιανης-Σκάμνου, μήκους 13,17 και 19,05 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Η πρώτη εξ αυτών ξεκινά στις 10:08 το πρωί. Μετά από 64,44 αγωνιστικά χιλιόμετρα, οι αγωνιζόμενοι θα γυρίσουν στις 15:22 στην πλατεία Ελευθερίας για τον τερματισμό, ενώ η απονομή των επάθλων θα γίνει στις 17:30 στο «Vento Cafe».