Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ράλλυ Φθιώτιδος - Στην τελική ευθεία ...


Λίγο πριν το κλείσιμο των συμμετοχών για τους δύο αγώνες -ασφάλτινο και χωμάτινο- του Ράλλυ Φθιώτιδος 2018, ο 2ος γύρος  των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Ράλλυ Ασφάλτου και Χώματος έχει μπει στην τελευταία του συναρπαστική εβδομάδα προετοιμασίας πριν τις δύο πανηγυρικές εκκινήσεις στην κεντρική Πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας.
Ένα εκ των  παλαιοτέρων Ράλλυ της  Ελλάδας, σύμβολο της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) στον μισό αιώνα ζωής της, το Ράλλυ Φθιώτιδος έχει φέτος την ιδιαιτερότητα καθεμία από τις δύο ημέρες του Σαββατοκύριακου να είναι και ένας ξεχωριστός αγώνας : το Σάββατο 12/5, με τις ασφάλτινες Ειδικές της Καλοσκοπής και της Παύλιανης-Σκάμνου, προσμετρά στο Π.Π. Ράλλυ Ασφάλτου 2018, ενώ η Κυριακή 13/5 με τις «ακροπολικές» χωμάτινες Ειδικές της Γραμμένης και της Δίβρης είναι ένας από τους πέντε γύρους  του Π.Π. Ράλλυ Χώματος 2018.
Το Ράλλυ Φθιώτιδος 2018 δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί χωρίς την απλόχερη φιλοξενία-στήριξη του Δήμου Λαμιέων και την πολύτιμη βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Στο πλευρό του, επίσης, με όλες τους τις δυνάμεις, στέκονται το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και οι όμοροι Δήμοι Δελφών και Μακρακώμης, και φυσικά οι  χορηγοί : η αντιπροσωπία και Service αυτοκινήτων «Ford Ντουλάκης»,  η εταιρεία κατασκευών «Ntelis» καθώς και η «Pontikas Marble».
Ο αγώνας, επίσης, έχει την υποστήριξη του «Vento Café», όπου θα γίνουν στις 17:30 τα απογεύματα του Σαββάτου και της Κυριακής οι δύο απονομές, του νερού «Ιόλη» και των συστημάτων πλοήγησης MyTrack, με τον ρόλο του  Χορηγού επικοινωνίας να έχουν αναλάβει: το τηλεοπτικό κανάλι «Star Κεντρικής Ελλάδος», το περιοδικό «4Τροχοί», oι ραδιοφωνικοί σταθμοί «Lamia FM-1 96,2» και «Palmos» και οι ενημερωτικές ιστοσελίδες «Motori.gr», «lamiareport.gr», «fonografos.net», «ilamia.gr»,  «patrasevents.gr»,  «rallycar.gr», «efthia.gr» και «speaker.gr».
Μια εβδομάδα πριν από την πανηγυρική εκκίνηση της πρώτης από τις  δύο φετινές εκδόσεις του Ράλλυ Φθιώτιδος 2018, το βράδυ της Παρασκευής 11/5 στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας, η θερμοκρασία για το μεγάλο Πανελλήνιας εμβέλειας Ράλλυ ανεβαίνει. 

Να είστε όλοι εκεί!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Στην Δημητσάνα με τον φακό ...

 

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ