5/5/18

Ράλλυ Φθιώτιδος - Στην τελική ευθεία ...


Λίγο πριν το κλείσιμο των συμμετοχών για τους δύο αγώνες -ασφάλτινο και χωμάτινο- του Ράλλυ Φθιώτιδος 2018, ο 2ος γύρος  των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Ράλλυ Ασφάλτου και Χώματος έχει μπει στην τελευταία του συναρπαστική εβδομάδα προετοιμασίας πριν τις δύο πανηγυρικές εκκινήσεις στην κεντρική Πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας.
Ένα εκ των  παλαιοτέρων Ράλλυ της  Ελλάδας, σύμβολο της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) στον μισό αιώνα ζωής της, το Ράλλυ Φθιώτιδος έχει φέτος την ιδιαιτερότητα καθεμία από τις δύο ημέρες του Σαββατοκύριακου να είναι και ένας ξεχωριστός αγώνας : το Σάββατο 12/5, με τις ασφάλτινες Ειδικές της Καλοσκοπής και της Παύλιανης-Σκάμνου, προσμετρά στο Π.Π. Ράλλυ Ασφάλτου 2018, ενώ η Κυριακή 13/5 με τις «ακροπολικές» χωμάτινες Ειδικές της Γραμμένης και της Δίβρης είναι ένας από τους πέντε γύρους  του Π.Π. Ράλλυ Χώματος 2018.
Το Ράλλυ Φθιώτιδος 2018 δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί χωρίς την απλόχερη φιλοξενία-στήριξη του Δήμου Λαμιέων και την πολύτιμη βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Στο πλευρό του, επίσης, με όλες τους τις δυνάμεις, στέκονται το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και οι όμοροι Δήμοι Δελφών και Μακρακώμης, και φυσικά οι  χορηγοί : η αντιπροσωπία και Service αυτοκινήτων «Ford Ντουλάκης»,  η εταιρεία κατασκευών «Ntelis» καθώς και η «Pontikas Marble».
Ο αγώνας, επίσης, έχει την υποστήριξη του «Vento Café», όπου θα γίνουν στις 17:30 τα απογεύματα του Σαββάτου και της Κυριακής οι δύο απονομές, του νερού «Ιόλη» και των συστημάτων πλοήγησης MyTrack, με τον ρόλο του  Χορηγού επικοινωνίας να έχουν αναλάβει: το τηλεοπτικό κανάλι «Star Κεντρικής Ελλάδος», το περιοδικό «4Τροχοί», oι ραδιοφωνικοί σταθμοί «Lamia FM-1 96,2» και «Palmos» και οι ενημερωτικές ιστοσελίδες «Motori.gr», «lamiareport.gr», «fonografos.net», «ilamia.gr»,  «patrasevents.gr»,  «rallycar.gr», «efthia.gr» και «speaker.gr».
Μια εβδομάδα πριν από την πανηγυρική εκκίνηση της πρώτης από τις  δύο φετινές εκδόσεις του Ράλλυ Φθιώτιδος 2018, το βράδυ της Παρασκευής 11/5 στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας, η θερμοκρασία για το μεγάλο Πανελλήνιας εμβέλειας Ράλλυ ανεβαίνει. 

Να είστε όλοι εκεί!