30/5/18

37ο Ράλλυ Κένταυρος ...


Στις 9 & 10 Ιουνίου η όμορφη πόλη του Βόλου αναμένεται να υποδεχθεί τους πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος Ράλλυ και με πεδίο μάχης το μυθικό βουνό των Κενταύρων, που φημίζεται για τις ειδικές διαδρομές του.
Έτσι λοιπόν, και όπως πάντα ξέρει, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου θα διοργανώσει έναν αγώνα στον οποίο αξίζει να συμμετέχει κανείς, σαν αγωνιζόμενος και σαν θεατής με νέες προκλήσεις, προσφέροντας σε αγωνιζόμενους, χορηγούς και θεατές έναν συναρπαστικό αγώνα.
Ο φετινός αγώνας έχει σχεδιαστικά την ίδια δομή με παλαιότερες διοργανώσεις, είναι Ευέλικτος – Οικονομικός – Ανταγωνιστικός – Ποιοτικός και προπάντων Ασφαλής σε μία πανέμορφη τοποθεσία το ΠΗΛΙΟ!!!
Ο Τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων θα διεξαχθεί στην παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) το Σάββατο 9 Ιουνίου από τις 10:00 έως τις 12:00 και εν συνεχεία στις 21:00 οι φίλοι του μηχανοκίνητου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα πληρώματα και αγωνιστικά αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν στο 37ο Ράλλυ Κένταυρος κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής εκκίνησης.
Ο αγώνας περιλαμβάνει 5 ειδικές διαδρομές εκ των οποίων οι 2 επαναλαμβανόμενες. Οι πρώτοι αγωνιστικοί ήχοι θα ακουστούν την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 09:30 το πρωί, με την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου από τη παραλία Βόλου και στη συνέχεια τη διεξαγωγή της 1ης ειδικής διαδρομής <Αλυκόπετρα> μήκους 11 χλμ, εν συνεχεία το απαιτητικό <Καράβωμα> μήκους 14,3 χλμ και κλείσιμο του πρώτου σκέλους με την ειδική του <Κισσού> μήκους 9 χλμ. Ενδιάμεσο σέρβις στα Parking του Χιονοδρομικού κέντρου Αγριόλευκες. Το αρχηγείο του Ράλλυ Κένταυρος στην πόλη του Βόλου και το Ξενοδοχείο Park.
Τερματισμός, το μεσημέρι της Κυριακής στις 14:05 στην παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).
Το Ράλλυ Κένταυρος 2018 τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν τη Δευτέρα 21 Μαΐου και λήγουν την Παρασκευή 1 Ιουνίου και ώρα 22:00.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο,fax της Λέσχης 24210 55339,καθώς και στα κινητά του Προέδρου κ. Δημ Γαρουφαλιά 6947156759 και του Γραμματέα κ. Γιώργου Μπέτα 6944590640. www.lavolos.gr email: lavolosclub@gmail.com
Και σε όλα αυτά ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό είναι το «μοναδικό» χρώμα του Ράλι Κένταυρος ?

Σας περιμένουμε στο Βόλο και στο Πήλιο, σας περιμένουμε στο Ράλι Κένταυρος του 2018!!!