Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

37ο Ράλλυ Κένταυρος ...


Στις 9 & 10 Ιουνίου η όμορφη πόλη του Βόλου αναμένεται να υποδεχθεί τους πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος Ράλλυ και με πεδίο μάχης το μυθικό βουνό των Κενταύρων, που φημίζεται για τις ειδικές διαδρομές του.
Έτσι λοιπόν, και όπως πάντα ξέρει, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου θα διοργανώσει έναν αγώνα στον οποίο αξίζει να συμμετέχει κανείς, σαν αγωνιζόμενος και σαν θεατής με νέες προκλήσεις, προσφέροντας σε αγωνιζόμενους, χορηγούς και θεατές έναν συναρπαστικό αγώνα.
Ο φετινός αγώνας έχει σχεδιαστικά την ίδια δομή με παλαιότερες διοργανώσεις, είναι Ευέλικτος – Οικονομικός – Ανταγωνιστικός – Ποιοτικός και προπάντων Ασφαλής σε μία πανέμορφη τοποθεσία το ΠΗΛΙΟ!!!
Ο Τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων θα διεξαχθεί στην παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) το Σάββατο 9 Ιουνίου από τις 10:00 έως τις 12:00 και εν συνεχεία στις 21:00 οι φίλοι του μηχανοκίνητου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα πληρώματα και αγωνιστικά αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν στο 37ο Ράλλυ Κένταυρος κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής εκκίνησης.
Ο αγώνας περιλαμβάνει 5 ειδικές διαδρομές εκ των οποίων οι 2 επαναλαμβανόμενες. Οι πρώτοι αγωνιστικοί ήχοι θα ακουστούν την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 09:30 το πρωί, με την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου από τη παραλία Βόλου και στη συνέχεια τη διεξαγωγή της 1ης ειδικής διαδρομής <Αλυκόπετρα> μήκους 11 χλμ, εν συνεχεία το απαιτητικό <Καράβωμα> μήκους 14,3 χλμ και κλείσιμο του πρώτου σκέλους με την ειδική του <Κισσού> μήκους 9 χλμ. Ενδιάμεσο σέρβις στα Parking του Χιονοδρομικού κέντρου Αγριόλευκες. Το αρχηγείο του Ράλλυ Κένταυρος στην πόλη του Βόλου και το Ξενοδοχείο Park.
Τερματισμός, το μεσημέρι της Κυριακής στις 14:05 στην παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).
Το Ράλλυ Κένταυρος 2018 τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν τη Δευτέρα 21 Μαΐου και λήγουν την Παρασκευή 1 Ιουνίου και ώρα 22:00.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο,fax της Λέσχης 24210 55339,καθώς και στα κινητά του Προέδρου κ. Δημ Γαρουφαλιά 6947156759 και του Γραμματέα κ. Γιώργου Μπέτα 6944590640. www.lavolos.gr email: lavolosclub@gmail.com
Και σε όλα αυτά ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό είναι το «μοναδικό» χρώμα του Ράλι Κένταυρος ?

Σας περιμένουμε στο Βόλο και στο Πήλιο, σας περιμένουμε στο Ράλι Κένταυρος του 2018!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με 97 η 22η Ανάβαση Κύμης ...

Η πόλη της Κύμης κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στις 25 και 26 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και το δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar. Η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” ως είθισται διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και διεξάγεται στην φημισμένη διαδρομή των 52 στροφών με αφετηρία το λιμάνι της Κύμης και τερματισμό λίγο πριν την ομώνυμη πόλη. Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι και το πιο σημαντικό, οι φετινές συμμετοχές έφτασαν τις 97 (!) και διακρίνονται για την ποιότητά τους σε όλες τις Ομάδες και Κλάσεις. Με αυτόν τον τρόπο οι πρωταγωνιστές του θεσμού για ακόμη μία χρονιά έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως αγαπούν την Ανάβαση Κύμης. Στην Ομάδα Ν , συναντάμε 23 συμμετοχές. Στην Κλάση Ν2, οι 12 αγωνιζόμενοι θα δώσουν τη δική τους μάχη για την επικράτηση, με τους Βίκτωρα και Πανάγγελο Ρέκκα, Κίμωνα Θέο, “ΑΣΤΡΙΟ” κα

BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad ...

Τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, σκόνη και αδρεναλίνη στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας Με τη συμμετοχή 20 κορυφαίων αθλητών και ομάδων του μηχανοκίνητου αθλητισμού Offroad από ολόκληρο τον κόσμο, ξεκινά την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου BAJA, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας και η δεύτερη μεγαλύτερη εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μετά το Ράλλυ Ακρόπολις. Το πρόγραμμα του BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad φέτος περιλαμβάνει τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, με τους αγωνιζόμενους να καλούνται να καλύψουν 820+ χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 560 είναι ειδικές διαδρομές σε υψόμετρο έως και 1.950 μέτρα, διασχίζοντας ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές με σημεία που θυμίζουν WRC. Μάλιστα, ο αγώνας περιλαμβάνει και μια ειδική διαδρομή 165 χλμ., η όποια θα είναι και η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο Εθνικός Αγώνας με διεθνείς συμμετοχές.

11ο Rally Sprint Αιγίου - Συμμετοχές ...