23/5/18

Στην Πάτρα ο 2ος γύρος του IAME Series Greece ...


Η ΦΙΛΜΠΑ θα διοργανώσει τον 2ο γύρο του Επάθλου IAME SERIES GREECE την Κυριακή 1η Ιουλίου στην πίστα KartMania στα Βραχναίικα Πατρών. 
Με την ευχαρίστηση των αισθήσεών μας να μην έχει απομακρυνθεί από τις αναμνήσεις μας μετά των πρώτο Αγώνα του θεσμού που διεξήχθη στα Μέγαρα, με 34 kart να βλέπουν την σημαία εκκίνησης, ο θεσμός ήδη προετοιμάζεται για τον 2ο γύρο.
Οι αθλητές θα χωριστούν στις κατηγορίες X30 Mini (αθλητές ηλικίας 8-12 ετών), X30 Junior (12-14 ετών), X30 Senior (από 14 ετών) και X30 Super (από 15 ετών).
Παράλληλα θα υπάρχουν και 3 κλάσεις με ηλικιακά κριτήρια: η X30 Mini B για τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές (8-10 ετών) και οι X30 Master/X30 Super Master, που είναι αφιερωμένες σε αθλητές των κατηγοριών Senior και Super αντίστοιχα, που ξεπερνούν τα 30 έτη.
H επίσημη ιστοσελίδα του IAME Series Greece είναι πλέον σε πλήρη λειτουργία και εκεί μπορείτε να βρείτε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το πρωτάθλημα, τους κανονισμούς, τα έπαθλα αλλά και Live Timing όσων θα συμβαίνουν στην πίστα την ώρα του αγώνα (ΕΔΩ!).