Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

5ο Drift Κοζάνης ...


Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης διοργανώνει το 5ο Drift Κοζάνης στις 12-13 Μαΐου 2018. Ο αγώνας επιστρέφει φέτος στον Κασλά Κοζάνης όπου αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες θεατές για άλλη μια χρονιά.
Το παρόν θα δώσουν τόσο οι πρωταγωνιστές των DRIFT όσο και τοπικοί αθλητές μιας και ο αγώνας προσμετράει στο Κύπελλο DRIFT Βορείου Ελλάδας της ΟΜΑΕ.
Το διήμερο πρόγραμμα ξεκινάει το Σάββατο 12/05 στις 12:00 με τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο ενώ στην συνέχεια η πίστα θα είναι διαθέσιμη για δοκιμαστικά περάσματα για προπόνηση στη διαδρομή του αγώνα. 
Το πρωί της Κυριακής 13/05 θα ξεκινήσει στις 10:00πμ με ελεύθερα περάσματα. 
Στις 12:00 θα ξεκινήσουν τα μονά βαθμολογημένα περάσματα για τις κατηγορίες PRO και Street Legal. 
Τα διπλά περάσματα θα ξεκινήσουν στις 17:00 ώστε να φτάσουμε με μάχες στην ανάδειξη του νικητή στην κατηγορία Pro.
Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχει οργανωμένο catering και τουαλέτες για το κοινό με εύκολη πρόσβαση στα pits για άμεση επαφή με τις ομάδες.
Η τιμή εισιτηρίου για το κοινό είναι 5€ με ισχύ και τις δύο ημέρες ενώ η είσοδος για τα παιδιά εώς 12 ετών είναι δωρεάν.
Οι παροχές προς τους συμμετέχοντες θα είναι:
• Tyre service στο χώρο των pits με ελάχιστη χρέωση.
• Γεύμα στους αθλητές Σάββατο βράδυ.
• 5 εισιτήρια ελεύθερης εισόδου για τις ομάδες των αθλητών.
Τα παράβολα συμμετοχής είναι:
PRO:60 €
STREEΤ:50 €
Δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 29/04 μέχρι και την Παρασκευή 06/05 με κατάθεση του παράβολου. 
Σημειώνεται ότι υπάρχει πρόθεση να μπει αυτοκινητάμαξα από Αθήνα σε περίπτωση που μπορεί να γεμίσει.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Λίτσιος Δημήτριος:6948075647
Τζολίδης Γεώργιος:6942264063
Γραμματεία αγώνα και fax:2461036742
Ε-mail:info@smakracing.gr 
Ιστοσελίδα:www.smakracing.gr
Facebook:facebook.com/smakracing/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρυμουλκούμενα - Τρέιλερ ...

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα - τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού σκοπού μη μεταφοράς εμπορευμάτων, ενεργοποιεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με σχετική τροπολογία. Με τη νέα νομοθετική διάταξη παρέχεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων – τρέιλερ, που είχαν παλαιότερα τεθεί νόμιμα σε κυκλοφορία με ειδικά σημειώματα ρυμούλκησης (Ε.Σ.Ρ.) και δεν είχαν εκδώσει στοιχεία κυκλοφορίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας  που προέβλεπε η υπ’ αρ. 2805/2021 Υπουργική Απόφαση (δηλαδή, μέχρι 29/12/2023), να εκδώσουν στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες), κατόπιν καταβολής παραβόλου, ύψους 200 ευρώ και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε μηνών, μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Επιπλέον, με σκοπό τη διευκόλυνση της ομαλής και απρόσκοπτης διεκπεραίωσης των εργασιών των πολιτών, παρέχεται η δυνατότητα τουλάχιστον έως τέλος Σεπτεμβρίου 2024, να  τίθενται νομίμως σε κ

Ευχές Α.Λ.Α.Κ. ...

 

Νέο Δ.Σ. στην ΑΛΜΑ Αιγίου ...

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21/4/2024, το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού ΑΛΜΑ Αιγίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα διοικητική ομάδα διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Μπουροθανασόπουλος Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος: Σωτηρόπουλος Νικόλαος Γραμματέας: Τσερετζούλιας Θεοφάνης Ταμίας: Σουφλής Στάικος Μέλη: Λύρος Νικόλαος, Γκουλεμάνης Κωνσταντίνος, Δημουλάς Ανδρέας Η αποστολή του νέου Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία είναι να αναλάβουν τη διοργάνωση των αγώνων που ορίζονται από την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, ΟΜΑΕ. Φέτος για το 2024, στο σωματείο του Αιγίου ανατέθηκαν τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η επιτυχημένη  SEAJETS Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας τον περασμένο Μάρτιο, η οποία είχε μεγάλη απήχηση και προβολή για την περιοχή. Ο επόμενος αγώνας είναι 1 και 2 Ιουνίου το καθιερωμένο 11ο Rally Sprint Αιγίου που προσμετρά στο κύπελλο αυτοκινήτων και στο πρωτάθλημα ιστορικών. Μία διοργάνωση στολίδι για την μηχα