26/2/18

Σεμινάριο του A. Ferrari στα Στελέχη του Karting ...


Ο Alessandro Ferrari, διακεκριμένος Αγωνιστικός Διευθυντής (Race Director) της Ιταλικής Ομοσπονδίας (ACI), παρέδωσε Σεμινάριο στους Αλυτάρχες, Αγωνοδίκες και Κριτές του ελληνικού Karting, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις της OMAE στην Αθήνα.
Ο Ιταλός ήταν προσκεκλημένος της Ομοσπονδίας για να ασκήσει καθήκοντα Αλυτάρχη στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting (25/2). Έπειτα από την αναβολή του αγώνα, δέχθηκε την πρόταση ΟΜΑΕ να είναι εισηγητής στο ήδη προγραμματισμένο σεμινάριο του Karting, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας της Ομοσπονδίας να επιμορφώσει τα υπάρχοντα και να αναπτύξει νέα στελέχη -ειδικά- για το Karting.
Στην εισήγησή του ο Alessandro Ferrari αναφέρθηκε διεξοδικά στις διαδικασίες διεξαγωγής των αγώνων Karting, στα πολύπλευρα θέματα ασφαλείας, καθώς και στις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των Αλυταρχών, Αγωνοδικών και Κριτών των αγώνων.
Μια μέρα νωρίτερα, το Σάββατο 24/2, η Τεχνική Επιτροπή της ΟΜΑΕ/ΕΠΑ σε συνεργασία με την Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης διεξήγαγαν επιμορφωτικό σεμινάριο Τεχνικών Εφόρων και Δοκίμων Τεχνικών Εφόρων, εξειδικευμένο για τα στελέχη του Karting.