17/2/18

Αναβολή ...


Στις 10 Ιανουαρίου 2018, η αίτηση της αδειοδότησης του αγώνα στάλθηκε από την ΟΜΑΕ προς τα Αρχηγία της ΕΛΑΣ και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018  και ώρα 12:43 μμ,  η Α.Λ.Α. έλαβε την επιστολή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που αδυνατεί να δώσει την άδεια  τέλεσης του 28ου ΑΤΤΙΚΟΥ ΡΑΛΛΥ.
Ως εκ τούτου, την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018, το Αθλητικό Σωματείο Α.Λ.Α, μαζί με εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και συζήτησε το θέμα με την αρμόδια Περιφερική Υπηρεσία της Λιβαδειάς, ώστε να να προβούν σε επίλυση του προβλήματος. Το πρόβλημα που προέκυψε τελικά, ήταν ένα έκτακτο απαγορευτικό για την διακοπή της κυκλοφορίας της επαρχιακής οδού Μάνδρας – Θήβας, λόγω έργων που προέκυψαν μετά τις πλημμύρες. 
Για τους προαναφερόμενους λόγους, η Α.Λ.Α. και η ΟΜΑΕ, ζήτησαν εκ νέου μικρότερο χρόνο διακοπής της κυκλοφορίας του δρόμου της Στεφάνης, αλλά και πάλι δεν λάβαμε μια  άμεση και σαφή, θετική  απάντηση.  
Η οριστική απάντηση από την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας Λιβαδειάς θα ανακοινωθεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018, ημερομηνία πολύ «αργά»  για την σωστή διεξαγωγή του αγώνα.
Παρόλα αυτά η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα, σεβόμενη τους αθλητές και μη θέλοντας να τους ταλαιπωρήσει, αποφάσισε να ζητήσει από την Ε.Π.Α. την αναβολή του 28ου ΑΤΤΙΚΟΥ ΡΑΛΛΥ.