20/2/18

Σεμινάρια Τεχνικών Εφόρων & Εξειδίκευσης ...


Η Τεχνική Επιτροπή της ΟΜΑΕ/ΕΠΑ σε συνεργασία με την Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, ανακοινώνει τη διεξαγωγή Σεμιναρίων Τεχνικών Εφόρων για το 2018. Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν:

1. Το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο για Δόκιμους Τεχνικούς Εφόρους και Τεχνικούς Εφόρους. 
Υπενθυμίζουμε ότι η παρακολούθηση ενός τουλάχιστον τέτοιου επιμορφωτικού σεμιναρίου ανά διετία είναι προϋπόθεση για τη διατήρηση των παραπάνω ιδιοτήτων στελεχών. 
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Κυριακή 25/02 και ώρα 10:00-15:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΟΜΑΕ (Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ, Μαρούσι, ισόγειο, είσοδος από Λ. Σπύρου Λούη) και στη Θεσσαλονίκη σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθεί.

2. Σεμινάριο εξειδίκευσης για τους αγώνες Karting για Δόκιμους Τεχνικούς Εφόρους και Τεχνικούς Εφόρους.
Το σεμινάριο είναι προαιρετικό για όσους επιθυμούν περαιτέρω εξειδίκευση για αγώνες Karting και θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Σάββατο 24/02 και ώρα 14:00-17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΟΜΑΕ (Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ, Μαρούσι, ισόγειο, είσοδος από Λ. Σπύρου Λούη).

3. Σεμινάριο εξειδίκευσης για τους αγώνες Dragster & Drift για Δόκιμους Τεχνικούς Εφόρους και Τεχνικούς Εφόρους.
Το σεμινάριο είναι προαιρετικό για όσους επιθυμούν περαιτέρω εξειδίκευση για αγώνες Dragster & Drift και θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Σάββατο 24/02 και ώρα 18:00-21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΟΜΑΕ (Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ, Μαρούσι, ισόγειο, είσοδος από Λ. Σπύρου Λούη) και στη Θεσσαλονίκη σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθεί.

4. Σεμινάριο εξειδίκευσης για τους αγώνες 4Χ4 για Δόκιμους Τεχνικούς Εφόρους και Τεχνικούς Εφόρους.
Το σεμινάριο είναι προαιρετικό για όσους επιθυμούν περαιτέρω εξειδίκευση για αγώνες 4Χ4 και θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Κυριακή 25/02 και ώρα 15:30-19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΟΜΑΕ (Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ, Μαρούσι, ισόγειο, είσοδος από Λ. Σπύρου Λούη) και στη Θεσσαλονίκη σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι εισαγωγικό σεμινάριο για νέους Δόκιμους Τεχνικούς Εφόρους διεξάγεται κάθε 2 χρόνια, άρα δεν θα διεξαχθεί φέτος αλλά το 2019.