28/2/18

2ο UNDERGROUND PMS ...


Στην Veso Mare θα διεξαχθεί από την ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας), το 2o Underground PMS την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στο 2ο υπόγειο Parking.
Οι προσδοκίες της Οργανωτικής Επιτροπής ξεπέρασαν κάθε φαντασία αφού πολλές μέρες πριν την επίσημη λήξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχών, ο ανώτατος αριθμός είχε πιαστεί δημιουργώντας έτσι μεγάλο αλλά ευχάριστο πονοκέφαλο στους ανθρώπους της διοργάνωσης.
Η Εκδήλωσης επίσημα θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 5 το απόγευμα, με πολλές εκπλήξεις και όμορφα θεάματα. Αυτοκίνητα και μηχανές από τον χώρο της βελτίωσης, του παρελθόντος και την τεχνολογίας θα δώσουν το παρόν προς την τέρψη των οφθαλμών των επισκεπτών. Φυσικά το όμορφο φύλλο δεν θα λείψει και αυτή τη φορά αφού η γνωστή χορεύτρια Λένα Τζολίνα θα φωτογραφηθεί με όλα τα εκθέματα.
Επισημαίνουμε προς τους φίλους επισκέπτες πως το υπόγειο παρκινγκ της Veso Mare θα λειτουργεί κανονικά για τις υπόλοιπες θέσεις στάθμευσης. 
Η Οργανωτική Επιτροπή της ΦΙΛΜΠΑ εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της,  για την υποστήριξη και την βοήθεια που παρέχει η VESO MARE Πάτρας.

Το 2ο UNDERGROUND PMS είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Αλκίνοου.